Tre ting, som du skal overveje, inden du bygger en hesteboks på din matrike

Tre ting, som du skal overveje, inden du bygger en hesteboks på din matrike

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Vil du gerne have din hest på din matrikel, så er der visse ting, som du bliver nødt til at have i tankerne, inden du lader din ædle ganger flytte ind. Derfor får du i denne artikel de tre vigtigste ting, som du skal huske, inden du beslutter dig for at opføre en hesteboks i hjemmet. Beslutter du dig dog for, at en hesteboks lige er sagen for dig, så kan du læse mere om gode byggetilbud hos Bygga.dk. 

Hvor længe skal du være i dit nuværende hjem?

Inden du beslutter dig for at flytte hesten fra opstaldning til dit eget hjem, så er det vigtigt, at du tænker på, hvor længe du gerne vil blive boende, hvor du er nu. Når du bygger en hesteboks i din stald, så skal det nemlig være en solid løsning, som kan holde til det slid og arbejde, som hesten og du udsætter den for. Det er derfor en god ide, at du tænker på, om hesteboksen er arbejdet værd, når det kommer til tiden, du vil få glæde af den. 

Er der plads nok på din grund?

Inden du opbygger den største og den bedste stald til din hest, så er det vigtigt, at du tænker på, om du har pladsen til at kunne opføre en hesteboks til din hest. Du skal kunne give din hest et minimum på 30 kvadratmeter i stalden, og du skal kunne give den minimum 2,60 meter til loftet. Derudover skal du kunne give din hest 800 kvadratmeter i folden, hvor den kan græsse, træne og løbe frit. Du skal altså overveje, om du kan give din hest den plads, som den har brug for, inden du tager det første spadestik til din stald. 

Kan dit budget holde til et større byggeprojekt?

Inden du besliutter dig for, at en hesteboks i stalden er det bedste for dig, så er det vigtigt, at du overvejer, om du har økonomien til sådan et projekt. Der er flere forskellige ting, som du skal huske, når du lægger denne type af projekt. Der skal her både være penge til byggematerialer, til professionel hjælp, hvis dette bliver nødvendigt og til at få stalden eftertjekket officielt, så du er sikker på, at du overholder alle retningslinjer for din hesteboks og stald. Vær derfor sikker på, at du har, hvad du skal bruge økonomisk, inden du begynder på projektet, så kommer du bedst i mål med din hesteboks.