Tag dig godt af dig selv og din hest

Tag dig godt af dig selv og din hest

SPONSORERET:

Dette er sponsoreret indhold

Ridning er en meget populær fritidsbeskæftigelse i Danmark. Det dækker også mange behov og områder. De fleste der rider, er medlemmer af en ridningsklub. Det har mange fordele, fx kan udgifterne til at holde hestene deles. Det er ellers ingen smal sag at holde en ridehest. Udover egnet staldplads og foder har en hest også brug for omsorg, både på en professionel og en personlig plan.

Ridning kan være stimulerende

Og det kan det være på mange måder. Fx bruges ridning til behandling af div. psykiske og sociale problemer. Ridning er også seksuelt stimulerende, især for piger og kvinder, siden de ikke længere bliver tvunget til at ride i ”damesadler”. Damesaddelen tvang kvinder til at sidde sidevejs på hesten, med samlede ben. Det var for at forhindre den stimulering der ellers sker når man rider i en almindelig saddel.

Har du ikke adgang til ridning, men savner lidt stimulering, finder du helt sikkert noget på Eroti.

Hver en hest har sin egen personlighed

Nogle gange kan det undre hvor langt videnskabsfolk befinder sig fra virkeligheden i deres opfattelse af verden. Det skyldes for det meste deres måde at tænke på. For at noget kan blive til et faktum for en videnskabsmand eller -kvinde, skal det opfylde en række kriterier. Disse kriterier sammenfattes i den såkaldte videnskabelige metode.

Og med disse videnskabelige metoder er det til dato så godt som umuligt at bevise hinsides al tvivl, at et dyr har en personlighed på samme måde, som vi mennesker har.

Men for alle der har med heste at gøre, kan der ikke være tvivl om, at hver hest har sin helt egen personlighed. En personlighed, lige så livlig og vibrerende som vi mennesker har.

Leder du efter noget, der kan give dig en lignende stimulering som ridning, prøv en vibrator. Den vibrerer ikke pga. en personlighed, men takket være et batteri.

Tag dig godt af din hest

Hunden bliver normalt kaldt for menneskets bedste ven. Men dybest set, er hunden ikke en ven, men en tjener. Det er hesten der er menneskets sande ven. Et godt forhold til din hest bygger på hverken tvang eller afhængighed, men gensidig respekt og venskab. Hesten bærer dig, ikke fordi du tvinger den til det, men fordi den elsker dig.