Tre gode råd til at vise din kærlighed for heste i hjemmet

Tre gode råd til at vise din kærlighed for heste i hjemmet

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret 

Når man går op i ridning bliver hesten hurtigt ens hjertebarn, og det præger ens liv på alle parametre. Det kan dog for mange være svært at få vist sin kærlighed for ridning og heste ind i sit hjem uden at det kommer til at ligne en 12 årig piges værelse. Derfor er det vigtigt, at man vælger sin heste-dekorationer med omhu, og man blander det med andre dekorationer. Dette kan for eksempel være plakater med stjernetegn fra Minida eller måske noget helt tredje. Hvis du leder efter udsmykning til dit hjem, som ikke er præget af ridning kan du for eksempel vise din personlig ved en filmplakat – Minida har et stort udvalg af plakater fra film, som du helt sikkert elsker. 

Rideturneringerne var ikke kun for sjov

Når man ridder til turneringer, vinder man ofte præmier. Det kan være diplomer, buketter eller noget helt tredje. En af måderne man kan vise sin kærlighed for netop hest og ridning uden at det går hen og bliver upersonligt er ved at fremvise disse præmier i hjemmet. Et diplom for et godt stævne kan i den rigtige ramme, som blandt andet kan købes hos Minida, være med til at give et personligt præg. Derudover har man muligheden for at vise sine stolte øjeblikke frem, hvilket man ikke skal være bange for, selvom vi lever i et land, hvor janteloven er godt bevaret i vores sind. 

Et billede siger mere end tusind ord 

Når det kommer til ridning, heste og dig, behøver alle de gode billeder som bliver taget ikke ende på de sociale medier. Det kan være tilfredstillende at søge verifikation derinde, men et billede af dig og din hest på sengebordet vil minde dig – hver eneste dag – hvor meget du elsker din hest og din kærlighed til ridesporten. Det er meget mere værd end et like på Instagram. 

Hesteblade er stadig en ting 

Selvom de fleste vælger at benytte sig af online versioner af blade og magasiner kan man med fordel købe et abonnement til sit yndlings hestemagasin i fysisk form. Det gør at man kan bruge dem som pynt når man er færdig med at læse dem, og man slipper samtidig for at være på sin telefon hele tiden. 

Der er mange muligheder for at vise sin kærlighed til heste på i hjemmet – det er bare et spørgsmål om kreativitet.