De bedste steder at ride i Danmark

De bedste steder at ride i Danmark

SPONSORERET:

Danmark har mange smukke naturområder, hvilket gør det til et perfekt land at udforske på hesteryg. I Danmark findes der både store skove, kuperet terræn og lange strande, så der er noget for enhver smag. Hvis du elsker at ride eller bare er interesseret i at prøve det af, kan du læse med her og få inspiration til nogle af de bedste steder at ride i Danmark.  Inden du træder op i stigbøjlen, er der dog forskelligt udstyr, som du skal have. Hvis du mangler udstyr, kan du med fordel finde finde en masse rideudstyr i butik i Aalborg.  Af sikkerhedsmæssige årsager er Især en godkendt ridehjelm meget vigtig.

Ridning i Mols Bjerge National Park

Mols Bjerge National Park er en af de største nationalparker i Danmark, og dækker over hele 18.000 hektar. I parken findes der mange forskellige dyrearter, og parken byder  på mange forskellige aktiviteter for både store og små. Man kan eksempelvis tage på vandreture eller mountainbike-ture i den smukke natur, og så kan man også tage på rideture i parken, som kan give en helt anden oplevelse af naturen. 

Gudenådalen

Gudenådalen er en af de mest kendte dale i Danmark, og det er ikke uden grund. En af de ting, som man kan foretage sig i Gudenådalen, er at tage på ridetur. Ridning i Gudenådalen byder på en unik oplevelse, da man får set nogle af de mest idylliske omgivelser fra hesteryg. Derudover er det også en god træning for kroppen, og man får frisk luft og motion. Ridning i Gudenådalen kan anbefales til alle – børn såvel som voksne – da det er en aktivitet, der passer til alle.

Dyrehaven

Dyrehaven i Klampenborg er en af de bedste steder hvis man gerne vil have en unik oplevelse med naturen og dyrene. Dyrehaven består af store græsarealer, skove og søer, og der går omtrent 300 danske heste rundt, som man har mulighed for at ride på. For at kunne ride i Dyrehaven skal man have et sæsonkort eller et dagskort, som man kan købe online eller ved indgangen. Med sit dagskort har man adgang til at bruge alle de faciliteter, som Dyrehaven har at byde på – herunder ridning på de store græsarealer eller i skovene. Derudover kan man også tage sin hund med ind i Dyrehaven, da der ikke er nogen restriktioner for hunde – dog skal de altid holdes i snor.

Der er mange fantastiske steder at ride i Danmark, og her var et par af vores favoritter. Det er også altid en god idé, at undersøge de forskellige strande i dit område, da disse også kan være fantastiske steder at ride.