Vildeste “one-man-army”-præstationer i CS:GO

Vildeste “one-man-army”-præstationer i CS:GO

SPONSORERET:

Der er øjeblikke i professionelt CS:GO man husker mere end andre. Når de mest populære hold vinder deres første store turnering. Når spillere leverer store spil i runder, der ellers virker usandsynlige at vinde – og når hold bliver løftet af én enkelt spiller, der spiller mange niveauer over de andre. Disse kampe hører efterhånden til sjældenheder i CS:GO’s nuværende tilstand, men i tidligere tider var det ikke uset, at én spiller gjorde det bemærkelsesværdigt bedre end resten af spillerne på serveren. Disse såkaldte “one-man-army”-præstationer er noget man som CS:GO-fan husker, og derfor kigger vi tilbage på nogle af de vildeste præstationer af enkeltstående spillere. Tre spillere som udmærkede sig ved at løfte deres hold til nye niveauer og spille holdene langt i forskellige turneringer. 

#3 – Magisk for North

Det kan måske være svært at huske, når man kigger på, hvordan den danske CS:GO-scene ser ud i dag, men faktisk var Magisk engang den bærende del af det hold, der i dag hedder North. En fuldstændig ustoppelig Emil Reif skød forskellige hold ud af serveren, da han spillede for North og specielt én kamp mod Virtus.Pro på de_cobblestone står som et godt eksempel på en dansk “one-man-army”-præstation. Her droppede Magiske en såkaldt “40-bomb”, hvilket betød at han fik over 40 drab på modstanderne i kampen. Dette scenarie er fuldstændig uhørt, og noget man  sjældent ser på øverste hylde af CS:GO-scenen. Magisk blev efter denne ustoppelige periode for North hentet til OpTic Gaming med mindre succes. Han fandt dog sit niveau igen, da danske Astralis hentede ham hjem igen, og resten er efterhånden historie. Magisk er i dag en del af det Astralis-hold, der betragtes som det bedste nogensinde i CS:GO-historien.

#2 – NiKo for Mousesports

Som Magisk var en bærende kraft for North i tidernes morgen, var den bosniske superstjerne NiKo det, for hans tidligere hold Mousesports. Det daværende Mousesports hold så markant anderledes ud, end det line-up organisationen har i dag, men ikke desto mindre var NiKo en bærende kraft for deres succes i midten af det forgangne årti. Man kan sammenligne NiKo i Mousesports lidt med Cristiano Ronaldos tid i Sporting Lissabon – alle kunne se han var et åbentlyst talent og de store klubber måtte slås for at hente ham. Det blev FaZe Clan, der som bekendt endte med at få NiKo hentet over, og på et tidspunkt var netop dette line-up betragtet som et af verdens bedste hold. 

#1 – S1mple for Na’Vi

Der er én spiller, der altid har været kendt for sine vanvittige one-man-army-præstationer. Ukraineren S1mple har i mange år været kendt for at have sigtekornet ordentlig indstillet i de betydningsfulde kampe. Både for det ukraniske hold Natus Vincere og for det amerikanske hold Team Liquid har S1mple vist sig at være en fuldstændig afgørende del af disse holds successer. S1mple er stadig en af de bedste spillere på planeten, og har leveret nogle af de vildeste spil CS:GO-scenen har set i mange år.