Der er mange andre fornøjelser i livet end hestesport

Der er mange andre fornøjelser i livet end hestesport

SPONSORERET:

Som rytter kan det hurtigt komme til at virke som om, at hele verdenen drejer sig om hestene og deres velvære – og mange glemmer eller afviser en masse andre fornøjelser, fordi de skal passe og pleje deres hest. Dette er naturligvis forståeligt, da hestene er en stor investering, som ikke bare lige kan passe sig selv, men omvendt skal man også huske, at verden omkring én ikke altid drejer sig om heste. Der er mange andre fornøjelser i livet, som kræver, at man lige glemmer hestene i stalden for bare et par timer, og det er

Brug mere tid sammen med din partner

Hvis man er så heldig at have en partner, der støtter én i alt, hvad man laver, så gemmer der sig også mange gode fornøjelser på den front, som man ikke bør gå glip af. Man kan mange gange komme til at glemme sin partner en smule, når man har én eller flere heste at passe på i dagligdagen, men det er trods alt de færreste partnere, som kan acceptere at blive sat bagerst i køen. Derfor bør man bruge mere tid sammen med sin partner, fordi det giver en masse oplevelser, som man ikke kan undvære på den lange bane.

Selvom man måske gennem en vibrator test har fundet det bedste udstyr til at fornøje sig selv, så er det bare noget helt andet, når man er i et sundt parforhold. Parforholdet gemmer på så mange forskellige oplevelser og fornøjelser, og man kan med garanti altid finde én eller to dage om ugen, som kan stå i tosomhedens tegn. Disse dage kan man evt. lade en anden passe på hesten eller hestene, og dermed kan man dedikere al sin tid til sin partner indimellem.

Oplev verdenen, mens du er ung

Ét andet punkt, der fornøjer mange mennesker, er en rejse ud i verdenen, hvor man kan blive klogere på andre kulturer og ikke mindst sig selv. Disse rejser er ofte nemmere at komme afsted på, når man ikke har en masse forpligtelser herhjemme – og selvom man har hesten, så er det stadig mere fleksibelt end med f.eks. børn, bil og hus. En rejse på 2-3 uger til Asien er f.eks. en fornøjelse ud over det sædvanlige, og her bør man kunne lade hest være hest og benytte sig af muligheden. Hesten kan med garanti blive passet til UG af nogle andre, mens du er afsted, og der er ingen tvivl om, at det er bekymringerne og besværet værd.

Når man er ung skal man ud og opleve en masse forskellige ting, og hvis man ikke lader sig selv frigøre fra hesten indimellem – selvom man elsker at være rytter – så vil man fortryde det senere hen. Det kan være en svær balancegang at holde sig snorlige på, når man gerne vil det ene og det andet, men her handler det bare om virkelig at mærke efter. Man skal mærke efter, hvad der føles helt rigtigt, og man bør aldrig skubbe en fornøjelse til side, blot fordi hesten skal fodres. Der er altid hjælp at hente, hvis man gerne vil ud og opleve noget, så det er bare med at komme i gang.