Sådan planlægger du den perfekte date

Sådan planlægger du den perfekte date

SPONSORERET:

Har man været kærester længe, kan den almindelig restaurant date godt blive lidt for kedelig. Men det kan også være svært at planlægge en date, hvor man ikke bare spiser et godt måltid eller ser en god film. Hvis du og din kæreste trænger til et friskt indspark til kærligheden, eller blot er løbet tør for idéer til en date, så følg godt med nu. Man kan nemlig lave rigtig mange ting på en date – men det kommer naturligvis også an på hvor friske i er. Hvis du gerne vil planlægge den perfekte date, så er det nu du skal tage noter!

Den stille og rolige weekendtur

Du kender højst sandsynligt din kæreste bedst af alle mennesker. Hvis din kæreste sætter pris på en rolig date, bør du måske overveje et weekendophold. Her får I nemlig muligheden for at nyde hinanden fuldt ud og slappe helt af. Et spaophold byder på mange gode ting, fordi I blot skal længe jer tilbage og nyde oplevelsen. Her kan I få massage, nyde et kold øl i boblebadet og runde dagen af med et lækkert måltid. Fordelen er at når I bevæger jer i seng, skal I ikke tænke på opvask, rengøring eller sengetider – her kan I nemlig overlade det hele til hotellet og blot sætte en god film på inden en god nats søvn, så I er klar til morgendagens lækkerier.

Den aktive date

Men en date behøves faktisk slet ikke være stille og rolig. Hvis du og din partner er helt vilde med sport og aktiviteter, bør I overveje at tage på en aktiv date. Her får I også nogle fælles oplevelser I kan kigge tilbage på. I vinterperioden kan I eksempelvis tage ud at skøjte! Det er super romantisk, men giver også anledning til nogle gode grin, hvis man ikke er helt ferm til skøjteløb. Det er også enormt hyggeligt at leje en robåd eller kano, hvor I sammen kan nyde en dag på vandet med hjemmelavet sandwiches og et glas vin. 

Kultur og oplevelser sammen 

Er det første date, eller har I blot brug for at se jer lidt omkring, kan det være en god idé med en lidt mere kulturel date. De fleste større, men også mindre, byer I Danmark har en spændende historie og kultur, som man med garanti bør udforske. I kan sammen tage på kunstmuseum eller en udstilling, hvis det er noget I begge interesserer jer for. Er I mere til udendørs oplevelser, kan I også tage på tur i botanisk have eller i zoologisk have, hvor der også er mulighed for afslapning på en bænk og lidt guf til ganen.