Sådan kan du slappe af efter en tur i stalden

SPONSORERET:

Forkæl hjernen med spændingen ved et brætspil eller online spil

Det faktum at du er at finde på denne hjemmeside gør, at du muligvis er hesteejer. Derfor kender du højst sandsynligt til de hårde dage, hvor der skal muges ud i stalden og gøres en masse andet praktisk arbejde. Det er nemlig ikke udelukkende leg og hygge at skulle eje og forsørge en hest. Derfor er det også vigtigt, at du indimellem tager dig tid til at slappe fuldstændig af, og lader hjernen fokusere på andre ting end din store passion for heste. I denne artikel giver vi dig tre idéer til, hvordan du kan falde helt ned på jorden igen efter en lang dag. Din krop og hjerne har godt af at opleve spænding på tidspunkter, hvor resten af kroppen slapper af. Dette kan du eksempelvis opleve ved at spille sjove brætspil med dine venner, hvor I glemmer alt om tid og sted. Du kan derfor med fordel invitere dine venner over til et spil Bezzerwizzer eller Settlers, hvis du har brug for at slappe af på en anderledes og sjov måde. 

Er du mere til at spille alene på sofaen, mens du sidder foran fjernsynet og falder hen? I så fald kan det være, at online casinospil er noget for dig. I øjeblikket har Rød25 et væld af free spins og bonustilbud hver dag, samt nye spil hver måned. Her behøver du ikke spille om mange penge, men blot det at du har chancen for at vinde noget, kan gøre din aften spændende og interessant, mens du lader energi til den næste dag. 

Lyt til musik eller podcasts

Der er ikke noget, som kan få kroppen til at slappe, som musik eller en spændende fortælling. I vores digitale tidsalder ligger der uanet af musik og lyd tilgængeligt på nettet, uden at det koster dig noget at tilgå det. Derfor kan du blandt andet slutte din hårde dag af med at lytte til noget af din yndlingsmusik. Nogle mennesker lytter ligefrem til musik for at falde i søvn, idet det får dem til at slappe af og glemme alt om tid og sted.

Derudover kan du også overveje at lytte til podcasts. Podcasts er ‘det nye’, og det bliver især mere og mere populært blandt de unge. Find en podcast i din podcast-app, der handler om noget, som interesserer dig. Pludselig vil du finde ud af, hvor fængende og interessant en historie eller fortælling, udelukkende baseret på lyd, kan være. 

Kom væk fra computeren og fjernsynet

Måske er du en af de typer, der bruger aftenerne på at se fjernsyn eller sidde foran computeren. Det er dog ikke altid, at dette får hjernen til at slappe af. Hvis du er naturmenneske, kan en lang gåtur eller en kop te eller kaffe på terrassen være lige så afslappende for krop og sind. Det kan være en god idé ikke altid at bruge de digitale devices i hjemmet som afslapningsmekanismer. Prøv at varier din hverdag: Den ene dag kan du se fjernsyn på sofaen, den næste kan du gå en lang tur, og den tredje kan du spille brætspil med vennerne eller lytte til podcasts.