Få nyt rideudstyr til billige penge på Black Friday

Få nyt rideudstyr til billige penge på Black Friday

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret 

Det er altid dyrt, at have en hobby eller en fritidsinteresse – specielt når det kommer til ridning. Rideudstyr har det med at være en dyr fornøjelse, og man skal relativt tit ud og erstatte ens udstyr. En af grundene til dette er, at det hurtigt bliver slidt og skal udskiftes for at få den bedste effekt fra udstyret. En anden, og måske hyppigere grund, til at man skifter sit udstyr er, at man gerne vil følge med på moden inden for udstyr. For at spare nogle penge, kan det være en fordel at udnytte store tilbudsweekender, som Black Friday. Tag et kig i Black Friday 2019 kataloget, hvor du blandt andet på Blackfriday.dk kan finde et link til Horze hjemmeside.  

Forbrugsfest sidst i november

Black Friday er blevet stort i Danmark de seneste år. De danske forretninger har taget fænomenet til sig, og det er nu blevet en fast del af deres årlige rutine, at afholde en tilbudsweekend, hvor der er tilbud på stort set alt. Black Friday stammer fra USA og bliver afholdt i deres thanksgiving weekend, som er den sidste weekend i November. 

Det er stort set alle forhandlere, som afholder Black Friday, da det giver dem mulighed for at tømme deres inventar og holde deres lager nede. Det er derfor en win-win for både forhandler og forbruger, og det gælder om at udnytte netop dette. 

Hold øje med forhandlerne i god tid 

Et af de bedste råd for dig, som ønsker at anskaffe en masse godt rideudstyr til billige penge, på Black Friday, er at holde øje med de forskellige forhandlere i god tid. Det er en god ide, at lave en liste over ting og udstyr, som du ønsker at købe. Noter hvilke forhandlere, som har det ønskede udstyr. Hvis flere forhandlere sidder inde med din favorit saddel eller hjelm, så sammenlign priserne når Black Friday weekenden starter. På den måde, er du sikker på at du ikke bliver snydt for nogle penge. 

Et andet godt råd, er at følge de forskellige forhandlere på de sociale medier. Det er ofte her, hvor du hurtigt kan få et overblik over hvornår deres tilbudsweekend starter og måske endda også hvilke produkter, de kører ekstra tilbud på. Forhandlernes sociale medier er ofte, der de først annoncerer deres indtog på Black Friday eller i deres nyhedsbrev – derfor kan man med fordel også tilmelde sig deres nyhedsbrev. 

Et andet råd er, at kontakte forhandleren før tid og spørge til deres Black Friday udsalg. Mange forhandlere planlægger deres udsalg i god tid og du kan måske vinde noget tid på de andre tilbudssultne hestepiger. 

Foregår ikke kun online 

BLack Friday foregår ikke kun i online forhandlere, men også i fysiske butikker. Derfor kan du med fordel time dit besøg i den fysiske butik, hvis du skal have prøvet noget af dit rideudstyr inden du køber det. Det ville være ærgerligt, at skulle returnere fordi udstyret ikke var i den rigtige størrelse.