Mangler du det rette udstyr til dit næste event?

Mangler du det rette udstyr til dit næste event?

SPONSORERET:

Hvad end du skal arrangere et event, en teaterforestilling, en fest eller andet, er der behov for, at du har det helt rette udstyr til at skabe den rette stemning. Blandt andet er det vigtigt, at du sørger for at tage højde for, hvilken belysning det kræver, samt hvilken lyd du skal bruge til den givne forestilling eller det givne event. Hvis du mangler inspiration og vejledning til at finde ud af, hvad det kræver af både udstyr, belysning, lyd osv., kan du med fordel klikke ind på Lightpartner, der tilbyder et stort udvalg af forskellige ting til både diskoteker, shows, events, teaterforestillinger med mere. 

Hvem er Lightpartner?

Lightpartner er en virksomhed beliggende i Herning, og de er leverandør af udstyr til teater-, event- og tv-branchen. De har yderst dygtige og erfarne medarbejdere ansat, som altid er klar på at hjælpe dig med god rådgivning og vejledning. De fleste af deres medarbejdere har mere end ti års erfaring indenfor branchen, så derfor kan du føle dig yderst tryg ved at tage imod deres rådgivning i forhold til, hvordan du skaber det bedste event og/eller den bedste teaterforestilling med deres udstyr. De har et simpelt, men effektivt forretningskoncept, som de altid sørger for at leve op til så godt som overhovedet muligt. Helt konkret består det i, at de leverer produkter af særlig høj kvalitet, og de bestræber sig altid på at yde branchens bedst mulige service. Hvis du klikker ind på deres hjemmeside, finder du alle deres kontaktoplysninger. Du kan både vælge at kontakte dem over mail, eller du kan vælge at ringe til dem på deres telefonnummer. Eksempelvis kan du med fordel kontakte dem, hvis du mangler hjælp til opsætning af udstyr, eksempelvis lyd- eller lysudstyr samt andet. 

Hvilke lamper kan du få hos Lightpartner?

De tilbyder et stort udvalg af forskellige lamper, som du kan bruge til både diskoteker, spillesteder, tv og studie, teater osv. Indenfor deres store udvalg finder du blandt andet moving lights, effekt lamper, profilspots, følgespots, fresnel lamper osv. Effektlamper er gode at anvende, hvis du vil skabe en særlig stemning og har brug for mange forskellige effekter. Moving lights er gode, hvis du eksempelvis skal bruge scenelys til teater og diskoteker. Det er en meget fleksibel form for belysning, idet du kan justere den på mange måder. 

Besøg Lightpartners hjemmeside

Du kan med fordel besøge deres hjemmeside og lade dig inspirere af alle deres forskellige produkter. Udover alle deres lamper, tilbyder de også højttalere og lydpulte samt stativer osv. Derudover kan du finde en lang række forskelligt udstyr, som kan være særligt effektivt at bruge, blandt andet batterier, tape, renseservietter og meget mere.