Hav mod til at tage springet

Hav mod til at tage springet

SPONSORERET:

Det kan virke skræmmende og overvældende, når man som studerende tænker på det fremtidige arbejdsmarked, der venter på den anden side af studiet. Det er en helt ny og åben verden, der venter på en derude, og mange ved ikke helt, hvad der venter dem på den anden side. Det er et stort og spændende spring, der kommer til at få afgørende betydning for resten af livet. Derfor er det vigtigt at man allerede som studerende sørger for at dække sig godt ind, ved at melde sig ind i en a-kasse. En a kasse studerende kan nemlig både vejlede dig gennem dit studieliv og give råd om eventuelt studiejob. Du kan få forslag til relevante kurser og foredrag, der kan forberede dig bedst muligt til livet på arbejdsmarkedet. Er du studerende og på SU, er det helt afgørende, at du finder den helt rigtige a-kasse løsning for dig. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis man bruger lidt ekstra tid og energi på at sammenligne alle de mange muligheder. 

Find den rigtige løsning for dig

En nem og overskuelig måde at finde en a-kasse som studerende, er ved at benytte en online sammenligningsportal. Et rigtigt godt bud på en sådan er billigakasseguide.dk ,der giver et rigtigt godt overblik over de mange valgmuligheder. På denne måde finder du nemt og hurtigt den helt rigtige løsning for netop dig. Så er du sikker på at træffe den rigtige beslutning. Dit a-kasse valg som studerende afhænger selvfølgelig af dit studie og dine fremtidige jobmuligheder. Den helt rigtige løsning er netop den a-kasse, der forstår dig, din uddannelse og dine kompetencer. Men det er også utroligt vigtigt at sammenligne de forskellige muligheder på prisen, for der kan være utroligt mange penge at spare, ved at undersøge de forskellige muligheder ordentligt. På den måde kan du potentielt få mange flere penge mellem hænderne og dermed råd til også at dyrke dine fritidsinteresser. Måske sparer du op til en ny racercykel til sommer, nyt rideudstyr fra Ridr.dk til din næste ridetur, eller måske nyder du bare at have råderum til at købe en kop kaffe med din gode kammerat i ny og næ. 

Kom trygt gennem studiet 

Når du har fundet den helt rigtige a-kasse, der både tilbyder dig den helt rigtige profil uden at ruinere dit SU-budget, så er det bare med at melde sig ind. Så kan du nemlig trygt komme igennem studiet uden at bekymre dig alt for meget om, hvad der venter dig på den anden side af studielivet. Så ved du, at der i hvert fald er en a-kasse, der står parat til at hjælpe dig og guide dig videre ud i arbejdslivet. Så tør du tage springet.