Få styr på dine cykler med det rette cykelstativ og undgå sure miner

Få styr på dine cykler med det rette cykelstativ og undgå sure miner

SPONSORERET:

Kender du det, når du kommer ridende om hjørnet mod ridehuset, og at der så pludseligt står henstillede cykler, som muligvis forskrækker din pony eller hest? Det er desværre aldrig det sjoveste, men det er der heldigvis en løsning på. En løsning som lyder på, at det ville være en god idé at investere i et cykelstativ, som både du og dine medryttere kan benytte når I cykler til og fra ridehuset. På den måde formår I, som fællesskab, at bevare en god stemning og et godt sammenhold, ved at hjælpe hinanden med at skabe plads til hinanden, om I så er på hesteryg eller på cykel.  

Find det rette cykelstativ

Alt efter hvordan ridehuset eller området ved dine heste generelt ser ud, kan det være vigtig at overveje hvilken type cykelstativ du bør kigge efter, og efterfølgende investere i. Hos AJ produkter har du mulighed for at undersøge hvilke muligheder der er, for cykelstativerne eller andre former for opbevaring til cykler og andre køretøjer. Hos AJ produkter har du ligeledes mulighed for at finde pæne løsninger på et cykelstativ, da stilen og udtrykket bør matche miljøet og derfor har stor betydning for dets brugere. 

Dette bør du overveje inden du investere i et cykelstativ

Samtidig bør det overvejes hvordan cykelstativerne tager mindst muligt plads, hvis der måske ikke er den største plads på forhånd. Herunder findes der for eksempel skrå cykelstativer, som kan være behjælpelige til at skabe en smule mere plads foran ridehuset eller stalden, modsat cykelstativer som er lige. Herefter kan der også overvejes hvorvidt cykelstativet bør monteres til vægge eller ej, da dette også kan have en fordel, ved for eksempel pladsmangel. I nogle tilfælde kan det være relevant at overveje, om der bør investeres i cykelgarager, for at undgå skader på rytternes cykler. Ligeledes er det væsentlig at finde frem til, hvor mange cykelstativer der er behov for, så problemer, som henstillede cykler, kan løses og den gode stemning kan bevares. 

Mangler du inspiration til indretning i ridehuset?

Når cykelstativerne er monteret og klarlagt, kan du udover udvalget af cykelstativer, ligeledes undersøge de mange andre produkter som AJ produkter tilbyder. Findes der for eksempel en rytterstue i jeres ridehus eller anden form for kantine, som trænger til en makeover, kan du let og enkelt søge blandt lounge- og receptionsmøbler på hjemmesiden. Hertil har I, som rytterfællesskab, mulighed for at bevare hyggen og samtidig være præsentable til ridestævner eller andre arrangementer.