Disse sportsgrene skal du spille på i det nye år

Disse sportsgrene skal du spille på i det nye år

SPONSORERET:

Det forgangne år har været begivenhedsrigt på mange punkter, og det er i sandhed et år, vi nok aldrig kommer til at glemme. Mange begivenheder er blevet aflyst eller udskudt på grund af covid-19, heriblandt store sportsbegivenheder som OL og EM i fodbold, som begge er blevet flyttet til sommeren 2021. Nu hvor året lakker mod enden, og vi om lidt kan skrive 2021 i kalenderen, giver det anledning til at glæde sig til et nyt år, som forhåbentlig kommer til at se lysere og mere normal ud.

Med det nye år lige rundt om hjørnet, venter også små og større sportsbegivenheder, som er værd at følge med i, hvis du er sportsinteresseret. Hvis du ovenikøbet ønsker lidt mere sjov, kan du jo overveje, om du skal prøve at oddse på nogle af disse sportsbegivenheder. Det er sjovt og spændende, og måske er du så heldig at få gevinst. Hvis du er nybegynder, kan du finde flere betting tips på nettet, så du har de bedste forudsætninger. Læs med videre her, hvis du vil have gode råd til, hvad du med fordel kan spille på i det nye år.

Hestevæddeløb

Det er spændende og anderledes at oddse på hestevæddeløb, og selvom der ikke er så mange løb i det første kvartal af 2021, så kommer der til at være mange væddeløb at spille på i andet og tredje kvartal, blandt andet fordi der i 2020 blev aflyst en del løb på grund af covid-19. Der er forskellige væddeløbsbaner rundt omkring i Danmark, hvor der bliver afholdt forskellige arrangementer, så det er bare med at tjekke ud, hvad du har lyst til at oddse på.

Håndbold

En af de større sportsbegivenheder, som vi kan se frem til i starten af det nye år, er VM i herrehåndbold, som spilles i januar. Her deltager Danmark som sædvanligt, hvor de som bekendt er de forsvarende verdensmestre. Denne begivenhed er sjov at oddse på, fordi der er mange forskellige kampe og udfald, man kan spille på. Allerede nu kan du overveje, om du skal spille på, hvem der vinder hele turneringen. Som forsvarende verdensmestre er Danmark favoritter til at vinde, så det kunne være sjovt at oddse på dem som vindere igen.

Tennis

Hvis du er interesseret i tennis, kan du godt begynde at glæde dig til februar, for der afholdes årets første grand slam-turnering, nemlig Australian Open. Turneringen bliver spillet i Melbourne, hvor nogle af verdens bedste tennisspillere deltager. Denne begivenhed vil være oplagt at spille på, og du kan eksempelvis oddse på, hvilken kvindelig og mandlig spiller, der vinder turneringen.