De bedste underholdningsapps man kan downloade

De bedste underholdningsapps man kan downloade

SPONSORERET:

Efter en lang dag med ridning, udmugning og pasning af vores kære hest, trænger vi bare til at varmt bad og til at slå benene op. Vi er jo et samfund der bruger meget tid online på vores telefoner, tablets osv. Så måske vi kan give dig nogle gode ideer til god online underholdning. Et lidt anerledes foreslag kunne være at sætte sig ind i hestevæddeløb, det kan du læse mere om her.

Andre muligheder for dem, der kan lide at spille spil, er de fantastiske apps såsom PokerStars, til kasinospil, eller CandyCrash, som er et mere strategisk spil. I verdenen af apps kan du finde både apps du skal betale lidt for og gratis apps.

Lad os prøve at se på nogle af de lidt mere overordnede forslag til online underholdning. YouTube for eksempel. Det er en klassiker. Du kan simpelthen finde og lære om ALT på YouTube. Det kan være madopskrifter, DIY´s, info om film og spil osv. Det er kun fantasien der sætter grænsen og inden du har set dig om har du brugt et par timer på denne app.

En anden app der kan anbefales, er DoggCatcher. Vi har vist alle alt mærke til hvor populært det er blevet at lytte til podcasts de seneste år. Hvis du nyder disse livlige, alvorlige eller sjove diskussioner, er dette den perfekte app for dig. DoggCatcher downloader dine yndlingspodcasts, anbefaler nye og sletter automatisk de episoder du allerede har lyttet til.

For dem der bare elsker sport og måske endda selv udøver den, så er Bleacher Report en super app. Den kan holde dig opdateret med fodbold, MLB, NBA, Cricket NFL og meget mere. Bleacher Report har seriøse journalister der arbejder 24/7 og giver eksklusivt indhold, samt nøjagtige oplysninger. Du kan vælge dine yndlingshold eller sportsgrene og modtage regelmæssige opdateringer direkte på din enhed. En sidste feature Bleacher Report tilbyder er, at den opsamler meninger og informationer fra de sociale medier for dig. Det betyder at du ikke skal spilde din tid på at gå gennem de uendelige lange tråde, med en masse ellers ubrugeligt information. En ideel løsning til at få dit daglige sportsfix.

Google Play Bøger er en must-have app, hvis du elsker at læse. Den har en stor database som både byder på nye udgivelser og klassikere. Du kan både finde lydbøger, tegneserier og lærebøger på denne app. Der er komet en ny feature der hedder bruger definerede hylder. Det er brugerens eget bibliotek og giver dig mulighed for at organisere dine bøger, så det er nemt at finde præcist det du har lyst til at læse.

Hvis vi skal slutte af med at se på nogle spil til din telefon, så er der igen et hav a muligheder. Noget der er blevet meget populært og garantere at du har det sjovt, er multiplayer-spil.

Her kan vi introducere dig for Clash Royale eller Clash of Clans, som du måske allerede kender. Det er et spil for de fleste aldre og det gælder om at tilhøre en klan med andre mennesker, vinde dueller og komme til næste niveau. Det er sådan et spil du downloader og tænker du bare lige vil se hvad er, men inden du ser dig om, har du brugt det halv af aftenen på det.

Et andet ekstremt underholdende spil husker du måske fra den gang det kun kunne fås som pc-spil. Worms 3 og Slighter.io. Det bliver ikke meget mere enkelt eller meget sjovere end det her. Der er flere forskellige spilletilstande hvor du enten kan udfordre vennerne eller spille mod spillere fra andre steder i verdenen.

Sidst, men ikke mindst. Til dem der elsker biler og fart, Ashalt 8: Airborne. Spillet her har vundet prisen ”Bedste mobilspil” på WWDC i 2015. Mange erfarne spillere siger at det er et af de bedste racerspil til iPhones der findes lige nu. Så hvis du elsker fart, smarte biler og det er styre rattet, så skal du bare i gang med dette spil. Bliv underholdt og øv dig, mens du kæmper om toppositionen i spillet.