Brug mere tid med din partner – lad ikke ridningen overskygge alt

Brug mere tid med din partner – lad ikke ridningen overskygge alt

SPONSORERET:

En af de mest tidskrævende hobbyer, der er at finde, er ridning. Ridning er særligt populært blandt kvinder, men også mange mænd er glade for det, og grunden til at det er så tidskrævende, er at det ikke kun er selve ridningen, der tager tid. Det tager også tid at gøre hesten klar, ordne den bagefter, ordne stald, udstyr, foder og meget andet. Listen er uendelig lang, og derfor er det også let at komme til at bruge uendelig lang tid herpå. Eftersom det mest af ens tid bliver brugt i stalden, kan man hurtigt komme til at forsømme sin partner derhjemme. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at tage sig tid til ham eller hende i ny og næ, så det hele ikke kommer til at gå ud på hest og ridning. Læs med her og find inspiration til, hvordan du kan bruge tid sammen med din partner.

Vis at du holder af din partner

Vigtigst af alt er det, at du jævnligt sørger for at vise din partner, at du elsker ham eller hende. Det kan du både gøre ved at fortælle din partner, at du elsker ham eller hende, men du kan også vise det. Det kan blandt andet gøre med blomster eller noget andet, som du ved, at din partner holder af. Noget som din partner med garanti vil elske, er at du viser, at du stadig er seksuelt tiltrukket af ham eller hende. Så tag din partner med i seng og hold gang i jeres sexliv sammen. Trænger I til at pifte det sædvanlige lidt op, kan du præsentere din partner for sexlegetøj. Uanset om I ønsker at eksperimentere eller ej, er det vigtigt, at i benytter kondomer, hvis ingen af jer er på anden prævention.

Brug aftenerne sammen

Hvis du bruger mange af de lyse timer i stalden, er det en god ide, at du ikke bare kommer hjem og smider dig på sofaen for at slappe af. Brug i stedet eftermiddagene og aftenerne sammen med din partner. I kan lave mad sammen, se en film hjemme eller i biografen eller I kan lave noget helt tredje sammen, som I begge nyder. Det er næsten ligegyldigt, hvad I laver sammen, så længe at I begge nyder hinandens selskab og har det godt i øjeblikket. Ved at sørge for at bruge aftenerne sammen med din partner. Er der en lavere risiko for, at han eller hun føler sig overset eller tilsidesat.

Lav noget din partner kan lide

Pas dog på med, at det ikke kun er aftentimerne, at du har sammen med din partner. Engang imellem er det vigtigt, at du sætter en hel dag af til, at I kan være sammen. Der er nemlig en del flere muligheder i dagtimerne, end der er I aftentimerne. For at vise, at du virkelig sætter pris på din partner, kan du med fordel lade ham eller hende bestemme, hvad I skal lave sammen den pågældende dag.