Når din rytterdrøm braser på grund af store smerter

Når din rytterdrøm braser på grund af store smerter

SPONSORERET:

Der er i dag mange, der i Danmark nyder at ride på deres hest. Derfor er det heller ikke længere et sjældent syn at se en rytter på sin hest komme gående på cykelstien, på skovstien eller ude i vejkanten. Og for den rytter er der sikkert ikke noget i livet, der er bedre end at sidde lige præcis der, hvor hun eller han gør. Dog er den drøm brast for mange, fordi deres krop siger stop. Måske har en skade eller en anden lidelse ført til gener i kroppen, og derfor er det ikke længere muligt at sidde på hestens ryg uden at være i store smerter. Det er ærgerligt.

Når du mister din livsglæde

Og det er især ærgerligt, idet det for mange er så stor en passion og så stor end del af livet at kunne komme ud og ride. Nogle ejer endda selv en hest, og hvis sådanne personer pludselig ikke kan ride mere, så er der stor sandsynlighed for, at de mister en stor del af deres livsglæde.

Smerter sætter en stopper for ridningen

De smerter, som der er i kroppen, og som der sætter en stopper for at blive den perfekte rytter, kan dog måske lindres eller helt afhjælpes. Det handler bare om at bruge det rette produkt.

Når ingen behandling hidtil har fungeret

Du har sikkert været ved diverse læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og måske endda andre alternative behandlingssteder uden at have oplevet nogen gavnlig effekt. Og derfor mener du ikke, at der er meget at gøre længere. Det er dog ikke helt sandt, for du har sikkert ikke forsøgt dig med CBD-olie. Klik her og læs mere om det.

Du må gerne ride, selvom du indtager CBD-olie

CBD-olie er nu efter lang tids venten blevet lovligt i Danmark. Dog kun hvis mængden af THC, som er det aktive stof i cannabis, er på under 0,2%. Det betyder nemlig, at olien ikke kan høre ind under loven om euforiserende stoffer. Og det betyder ydermere, at THC-niveauet er så lavt, at du ikke bliver hverken desorienteret eller omtåget ved indtagelse af olien, hvorfor du stadig må køre bil, ride på din hest og så videre.

Olien er stadig på forsøgsbasis i Danmark

I mange tilfælde i udlandet har olien vist sig at have nogle meget gavnlige effekter, især når det kommer til at lindre kroniske smerter. I Danmark er olien dog endnu på forsøgsbasis, hvorfor den kun gives til enkelte og udvalgte patienter, men hvorfor skulle du ikke være en af dem?

Derfor bør du prøve olien

Hvis dine kroniske smerter forhindrer dig i at gøre de ting, som du rigtig gerne vil i din hverdag, så er du om noget tynget af din krop. Det betyder, at du ikke kan leve dit liv fuldt ud, og at du er nødsaget til at se dig slået i mange situationer. Og det begrænser dig i at leve dit liv til fulde.