Blue Energy og Mads Andreas Olesen

Blue Energy og Mads Andreas Olesen

SPONSORERET:

Blue Energy er en dansk energivirksomhed, som sælger grøn strøm til danskerne. Blue Energy vil gøre det nemt for den enkelte person at forstå, hvad det er for noget strøm, der kommer ud af stikkontakten, og hvem man som forbruger støtter med sin elregning.

Derfor gør Blue Energy det nemt og enkelt at forstå og gennemskue energi og ikke mindst elregningen. Blue Energy har samlet både strøm, bredbånd og et kæmpe stort rabatunivers med over 2.800 rabatter til dig under én og samme paraply. I den store energivirksomheder, som har mere end 150 medarbejdere, er den unge iværksætter Mads Andreas Olesen partner. Mads Andreas Olesen er ikke hvem som helst, og han er da heller ikke en helt typisk ung dansk fyr i 20’erne. Mads Andreas Olesen har flere iværksættervirksomheder bag sig, og i dag arbejder han i høj grad med iværksætteri, egne virksomheder og projekter.

Mads Andreas Olesen startede et reklamebureau som 17 årig, da han gik i 1.g i gymnasiet. Det vil sige, at han blev iværksætter og virksomhedsejer i meget ung alder. Efterfølgende startede Mads Andreas Olesen en konsulentvirksomhed og en salgsvirksomhed. Det var også gennem disse virksomheder, at Mads Andreas Olesen fik kontakt til ejerkredsen i Blue Energy. I starten arbejdede Mads for Blue Energy som konsulent, men efter et års tid som ekstern konsulent blev Mads Andreas Olesen partner i Blue Energy. I 2018 blev Blue Energy solgt for over 100 millioner kroner, men Mads Andreas Olesen er stadig med i Blue Energy og fortsætter arbejdet med at vækste Blue Energy og føre klimavenlig strøm ud til endnu flere forbrugere. For vi kan ikke komme udenom, at vi alle bruger strøm. Det store spørgsmål er bare, hvor det kommer fra, og om det er sort eller grønt, det der kommer ud af stikkontakterne.

Mads Andreas Olesen sætter fart på din studietid

Er du en af dem, som har en iværksætterdrøm, men som ikke ved, om du kan få det til at hænge sammen med dit studie på CBS? Mads Andreas Olsen fra TheHdHack deler ud af sine egne personlige erfaringer med at studere og have en arbejdsdag på 12 timer.

Mads Andreas Olesen har en række virksomhed og iværksætterdrømme med sig i bagagen, men hvordan får man sin uddannelsestid til at gå hånd i hånd med sine drømme? Eller hvordan får man dem i det mindste bare til at følges nogenlunde ad? Det er en udfordring, men for partneren i den store energivirksomhed Blue Energy er det umulige spændende og en udfordring, som bare skal løses på den ene eller den anden måde. Mads Andreas Olesen deler derfor ud af sine egne erfaringer, så du kan sætte fart i dine virksomhedsdrømme, så du ikke skal vente i al evighed på, at din uddannelse tillader, at du har tid til det. Den unge iværksætter og danmarkshistorien yngste direktør og ejer i el-branchen er værd at få råd af, men det er ikke ensbetydende med, at det, der virkede for ham, også vil virke for dig og dine drømme.