Billige flybilletter til ridestævne i udlandet

SPONSORERET:

Hvis du nu og da rejser med fly til ridestævner i udlandet, som deltager eller tilskuer, ved du sikkert, at flybilletterne kan være en betydeligt post på rejsebudgettet. Den udgift kan dog nedbringes betragteligt, hvis du laver lidt research på markedet for flybilletter.

Et rigtig godt værktøj til dette research-arbejde er flysøgemaskinen momondo.dk. Når du søger efter flypriser på momondo, får du et super overblik over udbuddet på markedet for flybilletter. Søgemaskinen returnerer nemlig resultater fra flere hundrede flyselskaber i hele verden og sparer dig dermed bøvlet med at besøge de enkelte sider.

 

Sådan finder du billige flybilletter

Fra forsiden af momondo.dk har du en række søgefelter, så du hurtigt kan komme i gang. I dette eksempel er der valgt at søge returbilletter fra København til Berlin. Der er valgt alle lufthavne i Berlin, men du har også mulighed for at vælge en specifik lufthavn.

Bemærk at du som en lille sjov feature ift. destinationen også kan vælge ”Tag mig på opdagelse”. Det er en fin måde at finde en billig rejse på, hvis du ikke har noget specifikt mål.

Efterfølgende vælger du ud- og hjemrejsedatoer og angiver hvor mange personer, der skal med på flyrejsen. Der er i dette tilfælde valgt ”Direkte fly foretrukket”, da det sikkert ikke kan betale sig at skifte fly på så kort en tur.

Screenshot fra momondo.dk

Søgningen resulterer ikke overraskende en række priser på returbilletter mellem København og Berlin. I dette tilfælde koster de billigste kr. 333 og er med flyselskabet easyJet.

De vertikale barer øverst i skærmbilledet herunder giver dig et godt overblik over mulighederne for alternative ud- og hjemrejsedatoer og indikerer priserne på disse. Du kan klikke direkte på dem for at ændre søgeresultatet.

Screenshot fra momondo.dk

Når du er tilfreds med resultatet, klikker du på den grønne ”Vælg”-knap. I dette eksempel går den videre til easyJets hjemmeside, hvor flybilletterne kan bookes.

Så bliver det vist ikke nemmere at finde billige flyrejser.

 

100% prisgennemsigtighed

Det er vigtigt at nævne, at momondo er ganske gratis at bruge og forsøger at skabe 100% prisgennemsigtighed. Således bliver de flypriser, du ser, ikke påvirket af dine søgninger og der anvendes ikke cookies til at justere priserne på nogen måde. Der tilføjes heller ikke ekstra udgifter eller gebyrer.

Du køber ikke din flybillet på momondo. Når du har fundet din destination til en skarp pris, bliver du som  nævnt ført videre til det pågældende flyselskabs hjemmeside, hvor du kan gennemføre din booking/betaling. Her skal du dog være opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan blive tilføjet ekstra beløb til den oprindelige billetpris, hvis du f.eks. vælger en bestemt betalingstype, tilføjer indchecket bagage, bestiller forsikring eller har ønsker til sædereservation.

 

Momondo som app

Foruden en rigtig god og brugervenlig hjemmeside, tilbyder Momondo også en rigtig fin og gratis app, der kan hentes til både iOS og Android enheder.

 

Flysøgemaskine og meget andet

Afslutningsvis skal det nævnes, at momondo faktisk er meget mere end blot en flysøgemaskine. Hjemmesiden kan dække hele din rejse, så der er også mulighed for at få overblik over priser og udbydere af hoteller, pakkerejser og lejebiler.

Hav en rigtig god rejse.