Hvad skal der til? – Dyreste solgte heste i verden

Hvad skal der til? – Dyreste solgte heste i verden

SPONSORERET:

*SPONSORERET*

Det kan ende ud i en millionhandel, hvis din hest har de rette gener og egenskaber til at konkurrere. Mesterskaber i væddeløb, springning og dressur bliver kun mere og mere populære i takt med, at sporten i forvejen har et eksklusivt omdømme. For at se, hvad der skal til, ser vi nærmere på top 3 af de dyreste solgte heste i verden:

Nr. 3 (Totilas):

Sammen med sin rytter blev hollandske Totilas kaldt “rock stars in the horse world”, der slog flere verdensrekorder. Hesten blev solgt for 21 millioner dollars.

Nr. 2 (Shareef Dancer):

Blev primært brugt til væddeløb, og vandt et totalt beløb på 250.000 dollars. Shareef Dancer var af mange vurderet som en af de smukkeste heste i verden og blev solgt for 40 millioner dollars.

Nr. 1 (Fusaichi Pegasus):

Den hidtil dyreste solgte er og bliver Fusaichi Pegasus. Også brugt til primært væddeløb blev denne hest solgt til svimlende 70 millioner dollars.

Heste bliver solgt på kryds og tværs af hele verden, hvis køberne kan se potentiale i dem, og har du først haft én god hest kan det altså løbe op i mange penge. Flere forsøger sig med stutterier, hvor de avler på de gode heste. Det kan, som de 3 eksempler, blive en rigtig god forretning, da efterspørgslen på gode heste kun bliver større og større. Det er dog en omfattende investering, at direkte oprette et stutteri, så det kan være nødvendigt, at tage et større lån eller oprette en kassekredit før man går i gang.

God hestejagt.