Sådan laver du en pakkekalender til manden, der har alt

Sådan laver du en pakkekalender til manden, der har alt

SPONSORERET:

Når december nærmer sig, er det igen tid til pakkekalendere. En pakkekalender er ikke kun for små børn – det kan også sagtens være for voksne. Hvis du har lyst til at forkæle din mand, din far eller måske en god ven med en pakkekalender, men du synes det er svært at finde på 24 gaver, så kan du med fordel læse videre her, hvor du får nogle gode råd til, hvad du kan give i pakkekalender til manden, der har alt. 

En julekalender

Hvis du gerne vil forkæle en, du holder af, men ikke har hverken tid eller fantasi til at finde på 24 små pakker, kan du overveje at købe en julekalender. Der behøver nemlig ikke at være en kedelig, billig chokolade julekalender. Der findes et hav er sjove, lækre og mere voksen venlige julekalendere. Du kan eksempelvis købe en julekalender med gin, en med øl eller måske en med rom. Hvis personen du gerne vil give en julekalender ikke drikker alkohol, så kan du også overveje at købe en med luksus chokolade eller karamel. Mulighederne er mange. Hvis du gerne vil lave en pakkekalender, men du også synes, at en julekalender er en sjov idé, så kan du jo give en julekalender som en af pakkerne, du skal blot huske på at give den som den første pakke. Der er ikke meget ved at få en julekalender i slutningen af december. 

Noget spiseligt 

Noget andet, du kan pakke ind og give som en del af pakkekalenderen, er noget spiseligt. Det kan være alt fra nødder til chokolade. Det kan også være lækre specialiteter som oliven, pesto, tapanader, pasta eller krydderier. Du skal blot sørge for, at det er madvarer, der kan holde sig uden at være på køl. Andre forslag til spiselige ting er hans yndlings chips, karameller, lakrids eller bland-selv-slik. 

Hjemmelavede gavekort

Den sidst idé til hvad du kan give i en pakkekalender er gavekort. Det kan naturligvis være et rigtigt gavekort, eksempelvis til ynglingscaféen eller en biograf, men det kan også være den hjemmelavede af slagsen. Hvis det er din kæreste, du vil lave pakkekalender til, så kan du lave gavekort på massage(givet af dig), en hjemmedate eller 10 kys. Hvis det derimod er til din far, så kan det være gavekort på en støvsugning af bilen, en græsslåning eller hvad du ellers kan finde på, som du kan gøre, som gør din far glad. Det handler om at tænke kreativt, for der er mange muligheder i et hjemmelavet gavekort.