Sådan får du let ved at træne hjemme

Sådan får du let ved at træne hjemme

SPONSORERET:

Daglig motion er en stor del af den fysiske og mentale velvære. Derfor er det meget vigtigt, at man dagligt motionerer. Dog kan de mange gøremål, som der findes i hverdagen, være grund til, at mange ikke kan overskue at løbe en tur, tage ned i fitnesscentret eller andet. Her kan hjemmetræning være en løsning, så du har mulighed for at udføre din træning i de tidsrum, hvor du har tid. Hjemmetræning kan bestå af mange forskellige øvelser, hvor yoga måtter kan skabe større fleksibilitet. Er du usikker på, hvordan du skal benytte en yogamåtte, skal du blot læse videre i denne artikel. 

Hvorfor anskaffe sig en yogamåtte?

En yogamåtte er et træningsredskab, som kan gøre din træning meget lettere. Du har nemlig mulighed for at fuldføre forskellige træningsøvelser sikkert og korrekt, da du ikke risikerer at glide hen over dit stuegulv. Du kan med en yogamåtte selvfølgelig træne yoga, men også mange andre træningsøvelser, som er styrkende for din krop. Når du benytter en yogamåtte hjemme i din stue, har du mulighed for at skabe et træningsområde, hvor du kan fokusere fuldt ud på din træning. Samtidig er en yogamåtte et blødt lag mellem gulvet og dig, og du får derfor en behagelig oplevelse og god komfort under din træning. Derudover er yogamåtten meget let at folde ud – og ikke mindst pakke væk igen – hvilket gør din træning yderst fleksibel. 

Find den rigtige 

Når du skal på udkig efter en ny yogamåtte er det vigtigt, at du på forhånd ved, hvilken type træning, der tiltaler dig. Yogamåtten kan findes i mange forskellige størrelser, tykkelser samt kvalitet, hvilket også har stor indflydelse på din oplevelse af den. Hos Apuls er der et udvalg af yogamåtter, som du har mulighed for at udforske. De fremlægger blandt andet en tommelfingerregel for din kommende yogamåtte, som lyder på, at jo tyndere en yogamåtte er, jo lettere er den at stå på. Dette er vigtigt, hvis du ønsker at lave mange forskellige øvelser liggende eller stående. 

Sådan bruger du den

Hos Apuls er der også en masse gode øvelser, som du kan prøve derhjemme. Herunder er der blandt andet et par klassiske yogaøvelser, hvor vejrtrækning og strækøvelser er i fokus. Du har dog også mulighed for at kombinere dette med træningselastikker eller håndvægte, så du samtidig kan træne styrke for din krop. Selvom det hedder en yogamåtte, kan du bruge den til mange andre træningsformer end yoga.