Oplev Ringkøbing Fjord fra Hesteryg

SPONSORERET:

Ringkøbing og dets opland er et smukt og hyggeligt område, der emmer af natur. Et område der er oplagt at opleve fra hesteryg. Her er især kysten langs ringkøbing fjord et oplagt sted for dig der ønsker at opleve danmark fra hesteryg. Når du alligevel er i byen har vi her liste nogle forlag på unikke seværdigheder i og omkring ringkøbing, som også er et besøg værd. 

Du kan læse mere om fjorden, samt byens andre varemærker og aktiviteter på Vores Ringkøbing 

Ringkøbing Fjord 

Området omkring Ringkøbing Fjord er en sand perle på vestkysten. Du har fjordens smukke blå vand på den ene side og den vilde og frodige natur på den anden. Der er ingen tvivl om at Ringkøbing Fjord er et oplagt sted for en god lang ridetur. Nyd bølgernes brusen og fuglenes kvidren, imens du bevæger dig langs fjordens krumning. 

Efter sådan en god og smuk tur på din hest er det ligeledes oplagt at nyde og opleve nogle af de andre seværdigheder som området har at byde på. 

Sandskulpturfestival i Søndervig 

Ringkøbing og omegn tilbyder en bred vifte af seværdigheder og oplevelser for alle størrelser. Særligt familiens mindste vil være vilde med at aflægge Sandskulpturfestivalen i Søndervig et besøg. Her kan i opleve enorme kunstværker i rækkevis. Alle sammen lavet af sand. En imponerende og smuk oplevelse. Hvis solen skinner så køb en is og se de yngste udforske de store skulpturer. 

Ringkøbing-Skjern museum 

For de mere historieinteresserede er Ringkøbing-Skjern Museum et oplagt sted at besøge. Her kan du opnå større viden om byernes fortid, samt deres part i anden verdenskrig. Oplagt vil det være at købe nogle af de lokale lækkerier med hjem fra den hyggelige museumsbutik. Gå en tur i Ringkøbing by efterfølgende og nyd de smukke hyggelige gader og de fine butikker.

Lyngvig fyr 

Lidt uden for Ringkøbing i Hvide Sande finder du Lyngvig Fyr. Et vaskeægte dansk varemærke. Det smukke, høje og hvide tårn kan både nyde udefra, men kan også bestiges indefra. Oppe fra toppen, af de mange trapper, bliver du belønnet med den smukkeste udsigt ud over klitlandskabet. Efter besøget i fyret vil det være oplagt at gå en tur i klitterne og på stranden.
Parkeringsforholdene ved fyret er super gode, så der er ingen undskyldninger for at aflægge et besøg. 

Jettes Strudsefarm 

En anden oplevelse der med garanti vil vække glæde og latter hos børn og barnlige sjæle er et besøg på Jettes Strudsefarm. Her kan du for kun 70 kr opleve Jettes private strudser. De sjove og skøre dyr er yderst menneske vante og ikke spor farlige. 

Forhåbentlig har denne artikkel gjort dig klogere på de skatte som Ringkøbing gemmer på, måske har du endda fået lyst til at aflægge byen et besøg og måske tage en ridetur langs den naturskønne Ringkøbing Fjord.