Hesteauktioner – find din næste hest på auktion

Hesteauktioner – find din næste hest på auktion

SPONSORERET:

At shoppe efter den næste champion online på en auktion virker måske som risky business, men ikke desto mindre har netop denne form for auktioner vokset sig hastigt større og større gennem de seneste år.

Det skyldes ikke kun den stigende troværdighed iblandt auktionshusene og dem de sælger for, men ligeså meget finanskrisen og det magre udvalg af heste med vaskeægte championblod i årerne.

Hos Campen blev i oktober 2017 afholdt en af de fineste auktioner af fremtidige stjerner indenfor både spring og dressur.

Interesse fra hele verden

Grundet den lille årgang af heste af høj kaliber er der på denne form for auktioner stor interesse, ikke bare fra Danmark, men fra hele verden. Når markedet er så lille, er interessen stor, når en perlerække af potentielle stjerner skal under hammeren.

Ved denne form forhesteauktioner er det vigtigt for interesserede at have muligheden for at se og evt. prøve hesten inden auktionen begynder, hvilket der er god mulighed for. Ved hver af de udbudte føl og heste findes nemlig kontaktinformation på sælgeren, så interesserede kan tage kontakt og få hesten at se inden auktionen.

Det kan selvfølgelig være et problem for dem, der sidder i udlandet, men netop derfor er der lagt en ekstra stor indsat i at lægge billeder, film og i visse tilfælde endda røntgenbilleder og andre undersøgelser tilgængeligt i auktionskataloget. På den måde er det muligt for potentielle købere at opleve hestene så tæt på live som muligt, når de sidder i et andet land.

Hestenes stamtavler, der er af stor betydning, når der måske skal investeres flere millioner i et køb, er ligeledes tilgængelige. Der er forsøgt at samle alle nødvendige og relevante informationer på hestene og gøre dem tilgængelige for potentielle købere, for på den måde at øge interessen og gøre hestene så attraktive som muligt.

Andre former for specialauktioner

Hos Campen er der gennem årene blevet afholdt en lang række spændende specialauktioner, der har vækket interessen hos både potentielle købere og pressen.

En af de største auktioner i 2018 var den spektakulære eksklusive specialbilauktion afholdt i Aalborg i forbindelse med Equitour. Denne specifikke auktion har fået en hel del flot presseomtale og med god grund, for eventet tiltrak interesserede fra hele verden med sit flotte, ekstravagante og helt igennem unikke udbud af biler i specialklassen.

Campen har virkelig formået at skabe et omdømme, der er værd at bemærke, når det kommer til afvikling af auktioner med specielle og super værdifulde genstande.

Specialauktionerne tiltrækker interesserede fra hele verden og i mange tilfælde de allerrigeste både herhjemmefra, men også ude fra. Der er forståeligt nok en stigende interesse for denne form for auktioner og auktioner i al almindelighed. Det er en spændende og ny måde at handle på og den vokser hurtigt.

Onlineauktioner er ligeledes tilgængelige hos Campen – der udbydes dog ikke ting i samme prisklasse som på specialauktionerne, men der er helt bestemt noget for enhver smag og pengepung.