Går du op i ridning?: Disse ting bør du eje

Går du op i ridning?: Disse ting bør du eje

SPONSORERET:

Er du en kæmpe ride-fanatiker? Elsker du at være på hesteryg? Elsker du at tage dig af dyrene i stalden? Ridning er en fantastisk sportsgren ulig nogen anden. Det er ganske særligt, hvordan man lærer at tæmme og kontrollere det store og utrolig stærke dyr, hesten er. Måske er du en af dem, der bruger utallige timer i stalden og i rideklubben. Har du store drømme om at nå til tops i ridesporten? Eller drømmer du bare om at forbedre dig og blive ved med at nyde den fritidsaktivitet, du holder så meget af? Så er der mange ting, du kan gøre. De fleste ting starter selvfølgelig med dig selv. Det er vigtigt, du er fokuseret og dedikeret. Med andre ord er timer, slid og træning altså vejen frem. Men der er også andre faktorer, der kan spille ind. Der er i hvert fald nogle ting, der er vigtige, når man går til ridning. Er du fuldstændig bidt af ridning og håber på at forbedre dig? Men er du tvivl om, du har alle de praktiske ting i orden, der skal til? Så er vi her for at hjælpe dig på vej til at blive den bedste. Her følger en kort og konkret liste over ting, du ganske enkelt bør eje, hvis du går op i ridning. Rigtig god læselyst!

En ordentlig seng

En ordentlig seng! Ja det lyder måske som et punkt, der ikke passer ind på denne liste. Men du skal aldrig undervurdere, hvad en ordentlig seng betyder. En god seng, der passer til dig, er alfa omega. Fordi, hvis du har det, så sover du optimalt. Hvis du ikke sover optimalt og får din søvn, så kan du ikke præstere sportsligt. En ordentlig søvn er også et kriterium for, at din krop kan restituere ordentligt. Find derfor en god seng, der passer dig. Tag eventuelt et kig på Test-basen.dk, hvor de netop har lavet en test med de bedste elevationssenge. Det kunne være, det var noget for dig.

Støvler

Et par gode ridestøvler er vigtigt for dig, hvis du skal klare dig godt. Ja, de skal passe i stigbøjlerne, og så må de gerne se stilede ud. Men det vigtigste er, at de giver dig en god komfort, når du rider. Så kan du stå fast og undgå vabler. Det er der ingen, der gider at bøvle med. Det er kun med til at sætte en stopper for dine forbedringer.

En sikker hjelm

Selvom du elsker at være på hesteryg og ride i galop, så skal du huske, at sikkerhed altid bør være i højsædet. Det er derfor et must, at du ejer en sikker ridehjelm, der beskytter dig godt mod eventuelle ulykker. Hvis uheldet er ude, så skal du kunne klare dig igennem det. Og det hjælper en god ridehjelm dig med.