Få adgang til de store ridestævner på live stream

Få adgang til de store ridestævner på live stream

SPONSORERET:

Går du og glæder dig til de kommende, danske rideevents i både spring og dressur? Så ser du måske frem til Riders Cup eller Equitour Denmark 2021, der blandt andet er programsat som live streaming af ridesport for dig, der tilmelder dig ved at oprette en profil på Zibrasport Equest. Endelig er der kommet en måde, hvorpå rideinteresserede kan følge med i de spændende stævner, hvor dygtige, danske equipager kæmper om placeringer og opryk. Hvis du derfor ikke kan få nok af følelsen af spænding i luften på stævnedagen, så kan du få følelsen af at være der selv uden at møde op på de fysiske tilskuerrækker. Læs med i artiklen herunder for mere information om din adgang til live stream af ridesport. 

Opret en profil nemt og gratis 

Hvis du godt kunne tænke dig at sidde på første parket til de populære ridesportevent i år 2021, så er det oplagt at følge med på live stream, når dine favoritequipager har opnået ved deres træning. Det eneste det kræver af dig at følge med i ridesport på live stream er, at skal oprette en profil på zibrasportequest.com. Her kan du enten vælge mellem den gratis Basic profil, eller du kan købe Premium for 49 kroner om måneden, hvor du får fuld adgang til alle sitets spændende tjenester for rideinteresserede. På sitet får du en hel kalender med rideevents, der tæller ned lige fra uger til sekunder til, at eventet løber af stablen, og du kan se med til stævnet fra stuen eller stalden derhjemme. Med adgangen til live stream får du den bedste vinkel på stævnet filmet i høj kvalitet, så du ikke misser detaljerne, når de dygtige equipager kæmper om dommernes karakterer. 

Tag del med din hest eller pony på sitet 

Hvis du godt kunne tænke dig at tage aktivt del i hjemmesiden med din egen hest eller pony, så kan du på Zibrasport Equest bidrage med en video af dig og din hest eller pony for at fortælle om, hvordan I høre sammen som en unik equipage. Det er blot en af de måder, du kan involvere dig på som rytter på hjemmesiden. Du kan blandt andet også læse spændende artikler og deltage i spændende konkurrencer med lækre præmier på højkant. Du kan også gå på opdagelse i videoarkivet, som rummer flere forskellige videoklip med træningsvideoer, hvor du kan få inspiration til træningen med din egen hest eller pony. Igennem videoarkivet kan du også se videointerviews med ridecoaches eller komme til fremvisning på et stutteri.