Få overblik over diverse studierabatter

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Livet som rytter er dyrt. Livet som studerende er også dyrt. Livet som rytter og studerende er derfor virkelig dyrt. For at du ikke behøver at gå på kompromis med din interesse for heste og ridning, har vi her samlet et overblik over diverse studierabatter, som du bør kende til.

Skal du ud med vennerne?

Der er ingen, der ønsker at sige nej til en hyggedag eller -aften med vennerne med dén begrundelse, at man er på SU. Derfor er der også gode rabatter på diverse caféer, restauranter, teaterforestillinger, museer og lignende. Her kan du finde et overblik over top 20 studierabatter, så du kan finde netop de rabatter, der kan gøre din hverdag lidt nemmere.

Har du brug for at opgradere garderoben?

Det kan være dyrt at gå i butikker og købe nyt tøj. Vi kender alle det med at finde lige præcis dét stykke tøj, vi bare må eje, men som vi nok må nøjes med at ønske os i julegave eller fødselsdagsgave, fordi det er for dyrt. Heldigvis kan du finde gode studierabatter på diverse tøjbrands, så du ikke behøver at sukke længe efter dét tøj, du synes, kunne passe godt ind i netop din garderobe. 

Husk at forkæle dig selv

Vidste du godt, at du kan få studierabat på alt fra skønhedsprodukter til massage og yoga? Der kan være nok at se til med både læsning, eksamener, venner, familiebesøg og en tur ud med hesten. Men du skal også huske dig selv, så du får mere overskud til den travle hverdag. En time ved massør eller en lækker ansigtscreme kan altså gøre underværker. Så husk dig selv. Også selv om du er på SU og der måske ikke altid er mange penge sidst på måneden.