Tag på en fræk date i det fri

Tag på en fræk date i det fri

SPONSORERET:

Hvis du mangler en ny spændende måde at udfolde dit datingliv på, skal du måske overveje en tur ud i det blå. Måske er du træt af at tage på de samme caféer, eller at skulle byde op til Netflix and chill endnu en gang, og du mangler det ekstra element i dit datingliv. Med en fast partner kan man også godt få brug for noget nyt engang imellem. Så måske er en tur ud i naturen noget for dig. Ved at læse med her, kan du lære om hvor fræk du faktisk kan gøre naturlige omgivelser. Hvad er dogging, for eksempel, hvordan skaber du den rigtige stemning udenfor, og hvad kan være gode steder for dig og din date.

Den sensuelle sexoplevelse

Ved at tage væk fra jeres vante rammer og komme ud i naturen, kan du skabe nogle helt andre sanseindtryk, end det du er vant til. Hvis du har en skov i nærheden, kan det være at næste stævnemøde skal ske der. Såfremt daten er af den frække type, kan det måske give jer begge to noget ekstra under akten. Måske er det forestillingen om at blive opdaget, som gør jer lidt mere vild i varmen. Eller er det følelsen af græs mod dine nøgne balder og solens stråler på din krop, som er med til at gøre oplevelsen ekstra intens. Er I til dogging kan der måske være villige tilskuere, som også gør det for jer. Mulighederne er mange, og den rigtige sexpartner er til at finde med Scor sexdating.

Skab selv en lækker stemning

Det er ikke alle steder, som er skabt lige. Ligesom når det er indendørs, så skal den rigtige stemning også til for at give den mest intense og lækre oplevelse. Så hold lidt øje i dine omgivelser. Måske er der en lille hule, som bare ser helt perfekt ud i dine øjne? Du kan have fået øje på det perfekte træ at gøre det op ad, eller et plant stykke græs nær en brusende å? Du behøver ikke have en detaljeret, kedelig plan for det hele, men det kan være en god ide at have en fornemmelse for, hvor du har lyst til at gøre det henne. Et andet godt råd er at holde lidt øje med vejret. Stemningen har det med at blive ødelagt, hvis I begge fryser til is undervejs. Så hold øje med blæst, regn, og alt det andet, der kan ødelægge stemningen for jer. Så sørger du for, at din frække tur udenfor bliver helt perfekt.