Skandinavisk indretning? Få 3 tips her

Skandinavisk indretning? Få 3 tips her

SPONSORERET:

Skandinavisk design og stil er kendt over hele verden for den gode kvalitet og de smukke linjer. Den minimalistiske stil og de mange naturlige elementer tiltrækker købere fra hele verden, men hvad gør egentlig den skandinaviske indretning så unik, og hvad kan du gøre for at skabe en mere skandinavisk stil i din bolig? 

Hygge og natur

Den skandinaviske minimalisme er i høj grad præget af en naturlig stil, der ikke stikker for meget ud. Her bruges der naturlige materialer som ægte træ og læder, som begge vil være med til at skabe en rolig og hyggelig atmosfære i boligen. 

Derfor er det en god start at gå efter møbler og inventar, som er lavet af naturlige materialer som eksempelvis læder og møbler i rigtig træ. Du kan også gå efter de lyse farver i indretningen, da lyse farver også er med til at skabe den lethed og elegance, som kendetegner skandinavisk stil. 

Danske møbler og dansk inventar

Hvis du gerne vil skabe en skandinavisk stil i din bolig, kan det betale sig at vælge møbler og inventar, som rent faktisk er fremstillet af et velkendt skandinaviske brand. Du kan eksempelvis vælge lamper, møbler og lignende fra Moodings, hvor du finder et et stort udvalg af skandinaviske brands, så garanteret at få en stilren skandinavisk stil over hele linjen. 

Ved at købe dansk design får du også nogle møbler og noget inventar i en høj kvalitet, som kan bruges stort set hele livet.

Ikke for mange detaljer 

Et vigtigt kendetegn ved den skandinaviske stil er det enkle og det afdæmpede. Pas derfor på med at putte for mange ting ind i din bolig, og tænk gerne over, at dine møbler og dit inventar skal være enkle, så øjet ikke bliver forstyrret af alt for mange detaljer.