Sådan kan du få tiden til at gå, når du er til ridestævne

Sådan kan du få tiden til at gå, når du er til ridestævne

SPONSORERET:

Hvis du skal deltage i et ridestævne, så skal du næppe ride hele tiden. Det er derfor en god idé, at du sørger for at medbringe en form for underholdning, så du kan fordrive tiden, når det ikke er din tur til at ride. Det er heldigvis noget, du har et væld af muligheder for. Du har dog så mange muligheder, at det kan være svært at vælge den rette løsning.

Hvis du enten er på vej til et ridestævne, allerede sidder og keder dig til et stævne eller ved, at du skal til et stævne i den nærmeste fremtid, så er det en god idé, at finde ud af, hvad du kan få tiden til at gå med. I et sådant tilfælde er du kommet til det rette sted, da du herunder finder X gode råd til, hvordan du kan få tiden til at gå, når du er til ridestævne.

 

1. Se film, tv-serie eller YouTube-videoer

Du har rig mulighed for at se både film, tv-serier og YouTube-videoer på din telefon. Du kan finde et væld af apps, der kan bruges i denne sammenhæng. Du kan streame en god film på Netflix, finde en spændende tv-serie på Viaplay eller blot åbne for YouTube og finde en video, du gerne vil se. Det kræver dog, at du har adgang til enten WiFi, 3G eller 4G.

 

2. Du kan lytte til en god lydbog

Hvis du ikke har lyst til at se film, tv-serie eller en video på nettet, så kan du i stedet give dig i kast med at lytte til en lydbog. Det er også noget, du kan bruge din telefon til, da du kan finde op til flere apps, der giver dig mulighed for at streame lydbøger. Hvis det er noget, du gerne vil give dig i kast med, så husk dog at have høretelefoner med til stævnet.

 

3. Medbring noget spændende læsestof

Det er ikke alle, der er nødt til at sidde med en digital enhed i hånden, hvis de skal fordrive tiden. Hvis du også bedst kan lide at sidde med en bog, et blad eller noget andet læsestof, så er det også en rigtig god måde at fordrive tiden lidt på. Hvis det er noget, du ønsker at kaste dig ud i, så er du dog nødt til at medbringe en form for læsestof til ridestævnet.

 

4. Spil på din smartphone

I dag er det kun ganske få danskere, der ikke har en smartphone. Det er en fremragende kilde til underholdning. Du kan eksempelvis spilde et bredt spektrum af spil på denne enhed. Hvis du skal fordrive noget tid, så er et spil, du kan fordybe dig i en god idé. Hvis du også gerne vil vinde penge imens, så skal du blot spille på spillemaskiner hos f.eks. LeoVegas.

 

5. Kig rundt på de sociale medier

Noget af det, som danskerne bruger mest tid på, når de sidder med deres smartphone i hånden er, at kigge rundt på de sociale medier. Det kan være alt lige fra Facebook til Snapchat og Instagram, som er nogle af de største sociale medier på det danske marked. Derfor kan du naturligvis også fordrive tiden ved at kigge rundt på de sociale medier til stævnet.