Læs dette før du prøver snus

Læs dette før du prøver snus

SPONSORERET:

Snus er en type tobak, der indtages under læben. Snus findes i mange forskellige varianter og smagsvarianter, og derfor er der noget for enhver smag. På snuscorp.com/da/ kan du finde et stort udvalg af forskellige varianter.

Snus kan bruges af både mænd og kvinder, og det er den perfekte løsning for dem, der ikke ønsker at ryge. Snus giver ikke den samme skadelige virkning som cigaretter, da der ikke indtages røg ved brugen af snus. Dog indeholder snus stadig nikotin, hvilket kan være skadeligt for kroppen, hvis det misbruges. Derfor bør man altid bruge snus med forsigtighed.

Snus – hvad er det, og hvorfor er det så populært?

Snus er et populært tobaksprodukt, der typisk sælges i pakker. Snus består af tobak, som er blandet med vand, salt og meget ofte en ekstra smag for at forbedre brugerens oplevelse.

I dag er snus blevet meget populært, særligt blandt unge, der ønsker et alternativ til cigaretterne, som både er dyre og ufleksible, da der er mange steder, hvor man ikke må ryge.

Der er snus til enhver smag

Snus er en populær tobaksvare i Danmark. Det er en form for små poser, som man har liggende under læben i cirka 30-60 minutter, men man kan mærke effekten efter kun få minutters brug. 

Der findes et hav af forskellige mærker af snus, samt mange forskellige smage og styrker. Oftest kan man finde mildere og kraftigere varianter af snus, som kan fås i smage fra jordbær og chokolade, så der er noget til enhver smag.

Myter og fakta om snus

Nogle myter omkring snus lyder på, at det er farligere end cigaretter, men dette er ikke rigtigt. Selvom snus indeholder nikotin, indeholder det ikke ligeså meget tobak som cigaretter. Derudover skal man huske på, at når man ryger cigaretter, så indånder man røgen fra cigaretten, hvilket ikke sker med snus. På grund af denne forskel betragtes snus typisk som værende mindre farligt for ens helbred end cigaretter. 

Dog skal man huske på, at selvom snus ikke er ligeså farligt for ens helbred som cigaretter, kan det stadig have negative konsekvenser for ens sundhed, især hvis man bruger det meget eller over lang tid. Det er derfor en god idé at bruge snus med måde og at være opmærksom på, at man ikke udvikler bivirkninger. For en hyppig brug af snus kan blandt andet resultere i koncentrationsbesvær, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan man reagerer på produktet.