Køb/salg
heste og udstyr
Amanda Larsen 0
10 måneder siden - 7000 Fredericia

Part eller udlån søges

Kontakt for pris
Da jeg ikke længere har egen hest og savner det utroligt meget søger jeg nu ny hest eller pony til part, uddannelse eller udlån i nærheden af Fredericia. Om mig: Jeg er 18 år og har redet siden jeg var 5.  De fleste heste og ponyer jeg har redet, har været for private, der har spurgt, om jeg kunne hjælpe dem med deres ponyer og heste, samt min tidligere ridelærers heste og nyindkøbte ponyer. Jeg har i 4 år haft lånt en super sød, men meget vågen og nervøs Ox araber, så jeg mener også at jeg har lært at være tålmodig og vise vejen.  (Billeder af ham, er at finde på: https://www.hestegalleri.dk/galleri/322080-arabisk_fuldblod_ox_rainmann_ox_my_soulmate ) Jeg har ikke startet så mange stævner, da jeg har brugt tiden på at videreuddanne og give hestene noget stabilitet, en ro og en tryghed, men når det så er sagt har jeg også alle ponyøvelser i orden og ser frem til nye udfordringer og læring. Herunder også gerne stævner hvis det har interesse for ejer.
EmmaLouise Hviid Hejsa! Jeg har en super dejlig konsterner der søger part, godtnok er det et lille stykke fra dig, men han er klart et kig værd! :)
11 måneder siden - Synes godt om - Svar
Amanda Larsen (Sælger) Hej! Mange tak, han ser dejlig ud! Lige for tiden er det lige lidt for langt væk, desværre. :)
11 måneder siden - Synes godt om - Svar
EmmaLouise Hviid Det er bare i orden!  Skriv endelig hvis det ændrer sig :)
11 måneder siden - Synes godt om - Svar
Catharina Fønss Bach Pedersen Cody udlånes evt et år, til erfaren rytter der vil ride/træne ham 4-6 dage i ugen, med forkøbsret i låneperioden .  Han er en lille 1’er pony med god fylde
11 måneder siden - Synes godt om - Svar
Ukendt (Kommentar slettet af bruger)
10 måneder siden - Synes godt om - Svar
Katrine Skovbjerg Hansen Snuromgaard har flere heste, som søger part! Tjek evt. mine annoncer. Ved rette rytter, som kan videreuddanne hestene, kan prisen forhandles :)
6 måneder siden - Synes godt om - Svar
Helene Lawaetz Nielsen Leder I stadig? :)
6 dage siden - Synes godt om - Svar
Katrine Skovbjerg Hansen Nej desværre ikke :)
6 dage siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!