Køb/salg
heste og udstyr
M.C. 0
13 dage siden - 3500 Værløse

Store ledige bokse med sommerløsdrift fra maj-oktober.

kr. 1.800
Opstaldning i store lyse bokse med hø ad libitum og 8 poser træpiller pr. mnd. Jordfold i vinterperioden og store græsfolde om sommeren. Mulighed for sygefold ved skader eller lignende. Frostfri vandkopper på fold og stald. Selvpas med mulighed for delvis fuldpas. Fodring og udluk på hverdage.  Ved selvpas fordeles Indluks vagter samt udluks vagter i weekend og på helligdage ligeligt blandt opstaldede heste. UENDELIGE turmulighede med Ganløse Ore Skov, Hareskov og Værløse Flyvestation som nabo, samt flere små ridestier i lokalområdet. 20x40 ridebane og lille 9x15 hus som kan bruges til jordarbejde mm. i dårligt vejr. Aflåst sadelrum og opvarmet rytterstue. 25 minutters kørsel fra Københavns Rådhusplads og med bus lige til døren. Gode parkeringsmuligheder. God stemning og dejlig atmosfære. Selvpas : 1800 kr/måned (2 mindre bokse til 1500 kr/måned.) Lyder det som noget for dig, så skriv :) (Evt. Mulighed for at etablere en følbørnehave eller muligheden for at folende hopper kan få egen fold hvis der er flere med føl/hopper i fol)
Merete vestergaard Hej . Hvordan hvis man har brug for fuldpas. Hvad er prisen da? Ved selvpas, hvem fodre da? Har I ledige bokse? Vh Merete
en måned siden - Synes godt om - Svar
M.C. (Sælger) Gårdejer lukker ud i hverdagene samt fodre om morgenen. Udluk/fodring i weekender samt indluk foregår på turnus mellem opstaldere, her er der mulighed for at betale sig fra nogle vagter (50 kr. Pr. Vagt). Det er dog ikke muligt hver dag og derfor tilbydes der ikke ren fuldpas :)
en måned siden - Synes godt om - Svar
Merete vestergaard Ok - så fint. Tak. Jeg er ved at se på en hest og såfremt jeg køber en sådan vil jeg få brug for opstaldning. Vil det være muligt? Det vil først være fra november.
en måned siden - Synes godt om - Svar
M.C. (Sælger) Altså har du fundet den hest du vil købe eller er du på udgik efter en?
en måned siden - Synes godt om - Svar
Tina Hvad er adressen og er der ridehus i rideafstand i nærheden ?
13 dage siden - Synes godt om - Svar
Sofie Løwe Nielsen Stadig mulighed for føl børnehave?
8 dage siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!