Køb/salg
heste og udstyr
Louise Scheel Thomasen 0
14 dage siden - 3400 Hillerød

Spalding Britannica 16,5 fit 3

kr. 3.500
Fit 3, velholdt og pæn. Anlægsflade ca. 41 cm. Bomvidde: Øverste mål: 16 cm Nederste mål: 27,5 cm. Mål er omtrentlige og målt efter anvisning af sadelmager. Nyomstoppet og gennemgået af sadelmager sidste år og ikke brugt siden. Forreste gjordstrop er ført længere frem for at optimere den måde, den ligger ved gjordlejet (se billede). Dejligt blød i sædet og relativt smal i taljen. En tråd er gået op et par mm ved den ene knæpude (se billede) og kan med fordel ordnes, når sadel tilpasses til ny hest. Pris er sat derefter.
Malou Ragnert Hej,  Är sadeln helt svart?  (Ser brun ut på vissa bilder) Finns den kvar och kan du skicka den till Sverige i så fall? Eller var kan den hämtas om vi åker från Sverige? Vänligen  Malou Ragnert
en måned siden - Synes godt om - Svar
Louise Scheel Thomasen (Sælger) Hej Malou, jeg ville godt kunne tage den med til fx Helsingborg efter aftale. Jeg husker den som svart, men tjekker lige på farven.
en måned siden - Synes godt om - Svar
Louise Scheel Thomasen (Sælger) Hej igen, grundfarven er sort og nogle steder changerer læderet mod brun. Så det stemmer meget godt sådan som den ser ud på billeder :) Jeg sender gerne.
en måned siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!