Køb/salg
heste og udstyr
Maja Vive Christensen 0
2 år siden - 2650 Hvidovre

Rytter søges til hest nær Ballerup

kr. 350
Jeg søger en voksen, ansvarlig rutineret rytter til min hest Banzai.  om Banzai:  travhest (rene gangarter i skridt, trav og galop), ældre vallak,  160 i stang og slank af bygning.  Han har et hjerte af guld og krudt i røven. Han har gået øvelser til LA, men er brugt til hyggedressur og ture de seneste år. jeg går dog stadigvæk meget op i at han bevare smidighed og balance, men. men da jeg er mor og studerende, er tiden begrænset.  Banzai er nem på banen, når først i lærer hinanden at kende. han er meget frisk i skoven og elsker når det går lidt stærkt.  Han hopper ikke, men vil gerne løbe, han kræver derfor en rutineret rytter. Han er nem på fold og i stald samt trafik sikker.  Dig:  rutineret rytter, der forstår at bruge hele din krop under ridning.  allround rytter, gerne med fokus på dressuren, men ønsker at ride for hyggens skyld. du har ben i næsen og sætter dig i respekt for hesten. Banzai skal have af vide hvem der bestemmer, ellers løber han. Her mener jeg naturligvis ikke at du skal sparke livet ud af ham, men kunne forstå at bruge dine hjælpere og rette ham ind med det samme. Han vil uden tvivl afprøve dig, ved fx af skyde skyldte, løfte hovedet, gå i trav i stedet for galop. Det er her man skal kunne rette ham ind, oplever han en rytter der kan klare dette, vil han ret hurtig blive en taknemmelig hest at ride. stalden: beliggende i Ledøje, tæt på Ballerup. Det går en bus dertil, man kan cykle fra Ballerup el. Albertslund st, men det er klart en fordel at have bil.  privat stald med plads til 6 heste. alt bliver ordnet af staldleje, vi skal kun sørge for at stille foder frem og rydde op efter os selv. ingen baner på stedet, men der ligger 2 gårde med baner og ridehus 10 min skridt derfra. billigste sted koster 450 kr årligt. Vestskoven ligger 20 min i skridt derfra.   pris: 350 kr mdr. for 2 dage ugentligt.   skriv gerne med ønsker til dage/pris, jeg er ret fleksibel. 
Michelle Sunding Hej Maja. Jeg er en kvinde på snart 33 år, som vil igang med at ride igen efter en pause på 1,5 år, da jeg skulle færdiggøre uddannelse og har været i udlandet og arbejde. Jeg synes din beskrivelse af rytter og det du fortæller om Banzai lyder som noget for mig 🙂 Jeg søger en hest som jeg kan ride 1 gang om ugen. Jeg bor i en lejlighed i Brønshøj, så tænkte Smørum ikke er så langt væk.
2 år siden - Synes godt om - Svar
Isabella Haugaard Hej Maja! Jeg hedder Isabella jeg er 15 år gammel snart 16 er 170 høj og vejer 60kg.  jeg har reddet dressur i omkring 7 år men tog en pause på 2 år da jeg flyttede til Luxembourg og deres “ridekultur” var ikke lige noget for mig. Jeg rider ham gerne 2 gange om ugen jeg er fra Holte. Skriv gerne tilbage! Er rigtigt interesseret i at komme ud og se på Banzai!
2 år siden - Synes godt om - Svar
Sara Henriksen Søger du stadig?
2 år siden - Synes godt om - Svar
Anna Søger du stadig part?☺️
et år siden - Synes godt om - Svar
Laura Kirstine Hunæus Kaas Søger du stadig part?
et år siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!