Køb/salg
heste og udstyr
Metterosa Wulff Jensen 0
10 dage siden - 5600 Faaborg

Rytter søger part på fyn

kr. 800
Rytter søger part 5600 faaborg.                                     Du kan kontakte mig på tlf 21722352  Hej, jeg søger part igen, da min part er blevet solgt.  Jeg søger en hest mindst 140 cm, som jeg kan ride dressur og lidt spring på og hygge med, da min rideskole er lukket ned (sidste undervisning var d 31/5).  Jeg hedder Mette og er 20 år, Jeg er 165 cm og vejer omkring 70-74 kg.  Jeg er vant til at ride 4 gang om ugen men har intet imod at ride nogle flere gange. Jeg har redet i ca 8 år, så jeg har styr på min grundridning, jeg er mest vant til at ride tunge racer, jeg er ikke bange hvis hesten laver bukspring. Jeg er  blevet undervist af Carina Kjeldsen. Jeg har siden begyndelsen af sidste år(2023), redet en unghest på 155 cm, som jeg har haft part på og været med til at uddanne.  Det højeste jeg har redet til stævne er LB1, men kan godt øvelserne til LA. Jeg har sprunget 65 cm til spring. Jeg kan godt hjælpe med staldarbejde, har været i praktik mange gange på min rideskole some stald hjælper, lige nu hjælper jeg med at tage heste ind hver søndag og foder til middag, some part er jeg vant til at mug ud og foder til aften, en gang om  måneden.  Jeg ser helst at parten max koster 800 kr om måneden. Skal helst være i Faaborg midtfyns kommune. Mulighed for undervisning eller jeg kan tage hesten med ud til undervisning. Muligheden for at kunne komme ud til stævner vil være et plus, men det er ikke det vigtigste. 
Linda Nielsen Faldt bare lige tilfældig over din profil. Mon det er Little Gypsy Diwa du har på et par af dine billeder 🙂 Carina omdøbte hende til Gipsy.  Jeg er hendes avler og solgte hende til Carina da hun var 3 år. Ved du hvor hun er henne idag ? Så hun var til salg sidste år.
en måned siden - Synes godt om - Svar
Metterosa Wulff Jensen (Sælger) Ja det er gipsy.  Jeg tror hun blev solgt til privat person, som har omdøbte hende til Luna nu, jeg ved ikke hvor hun stå henne desværre.
en måned siden - Synes godt om - Svar
Linda Nielsen Okay håber jeg finder hende igen. Hun betød meget for mig. Så vil jo gerne vide hvor hun er. Fjollet at omdøbe den igen 😕
en måned siden - Synes godt om - Svar
Metterosa Wulff Jensen (Sælger) Ja det synes jeg også.
en måned siden - Synes godt om - Svar
Maria Hej Linda. Jeg tror gipsy/diva/Luna står på den rideskole jeg rider på nu. Send mig et tlf nr, så sender jeg dig et par billeder af hende. Mvh
23 dage siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!