Køb/salg
heste og udstyr
Michell Elin Tornø Johansson 0
2 måneder siden - 7400 Herning

Oldenborg Hoppe 170 2011

kr. 35.000
She's got the look i daglig tale kaldt Lut. Lut er en fredelig hest i det daglige, elsker at blive nusset og kan bruge hele dagen på dette når hun har lært en at kende.  Lut sælges som avlshoppe da hun er sensitiv under rytter, man kan godt ride ture med hende da hun ikke føler den samme pres her, man kan godt ride tur alene, men vil helst sammen med andre. Kan være et godt emne inden for horsemanship.  Lut har altid gået lige i trailer og har altid stået pænt hele vejen. Lut er drægtig med sit første føl efter Blue Horse Farrell med termin til maj 2021. Lut blev drægtig på første forsøg.  Lut stilles til kåring i DV i 2021 Pris. 35.000 ka. Forhandles.  Føllet kan evt. Købes med for mer pris 50.000 Kan kontaktes på 53570040 (helst SMS) 
Marie Isabella Hej Michell. Jeg er en pige der skal konfirmeres i år, og min største drøm er at få en hest og din hest ser super sød ud! Hvad er din mindste pris for hende?🤞🏻
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
Michell Elin Tornø Johansson (Sælger) Hun er ikke en ride hest som man kan gå ud og starte en masse stævner på. Hun er til: ture, avl, horsemanship, hygge. Prisen kan der tales om ved evt. Køb.
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
Marie Isabella Okay, men jeg søger også bare en hest til hygge brug👍🏻 Vender tilbage efter min konfirmation.
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
Melanie Samsing Er din hest stadig til salg?😀
2 måneder siden - Synes godt om - Svar
Isabella Kan hun udlånes
15 dage siden - Synes godt om - Svar
Michell Elin Tornø Johansson (Sælger) Udlånes ikke
13 dage siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!