Køb/salg
heste og udstyr
Emilie Brunsgaard 10
25 dage siden - 7840 Højslev

Knabstrupper Hoppe 164 2015

kr. 35.000 - 45.000
Bonita, i daglig tale kaldet Bo.🙈 Jeg må desværre erkende at hun ikke lige er min type.😔 Bonita er en fantastisk hest med en kæmpe personlighed! Bonita har vi købt direkte fra avler som har avlet knapstruppere i flere år og har meget erfaring.😅 Bonita er lige pt i ridning og kan rides rundt i alle 3 gangarter, rundt i både halen og på banen, hun rides pt halv bidløs, halv med bid da hun er ved at få rettet en skæv tand.🤗 Bonita ville være oplagt som dressur og spring hest, hun er blevet løssprunget og springe med massere af overskud og har været oppe og springe 140, hun har også sprunget med rytter og springer vener på 80 cm og har i enkelt spring sprunget 110 med rytter.🥰 Bonita bliver 4 år i år og derfor vokser hun stadig lidt mere, vi har vurderet hende til at blive omkring de 165 eller 170. Bonita har selvfølgelig rødt pas og har fin stamtavle og både mor og far har fine resultater dog mest inden for dressur men også inden for spring!😉 Bonita har også FANTASTISKE bevægelser som siger spar to! Derfor ville hun selvfølgelig også være fantastisk som dressur hest. Bonita har tit været på en gå tur og ture med rytter både alene og med andre og siger ikke noget til trafik, hun har også været med ude og springe militery spring og vand osv... Det må man sige det har hun talent inden for!😱 Indtil videre har vi sprunget militery spring på 60 - 90 meter, hun har en lille smule trailer problemer da vi ikke har kørt det store med hende, hun kan sagtens læses men har lidt problemer under kørslen.😘 Bonita er meget lærenem og det tager derfor ikke lang tid før at hun fatter en ny opgave, hun lærte på en halv time at smile og det er hun god til!😂 - Ved ikke om det var svar nok men i er altid velkommen til at skive privat hvis i har nogle spørgsmål eller ønsker video.❤️ Som hun står nu og i sin træning vil jeg gerne have 35.000 for hende men hun stiger selvfølgelig i takt med uddannelse.
Betina Kjærhus Hej . Hvorfor er det helt præcis hun skal sælges ?  Er hun for tung eller stædig eller ?  Der må være en grund til at hun ikke er din type 😅
24 dage siden - Synes godt om - Svar
Emilie Brunsgaard (Sælger) Skriv PB❤️
23 dage siden - Synes godt om - Svar
Maiken Hej. Kan du også sende pb til mig, med hvorfor hun ikke lige er din type? 🙂
22 dage siden - Synes godt om - Svar
Emilie Brunsgaard (Sælger) Du kan bare skrive til mig😅
22 dage siden - Synes godt om - Svar
Kirsten Pedersen Hej Emilie. Jeg er ligeledes interesseret i at høre nærmere og evt. komme og prøve hende. Vh. Kirsten Pedersen.
4 dage siden - Synes godt om - Svar
Emilie Brunsgaard (Sælger) Jep bare skriv PB så svarer jeg i aften
4 dage siden - Synes godt om - Svar
Emilie Brunsgaard (Sælger) (Kommentar slettet af bruger)
4 dage siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!