Køb/salg
heste og udstyr
Stine 0
17 dage siden - 8585 Glesborg

Islænder Vallak 140 2008

kr. 35.000
Går med 4 sko, men kan sagtens gå uden, god hovkvalitet. Går i løsdrift, men kan også stå i boks.  Kan tølte, men er ikke stabil.  Aldrig haft sommereksem.  En hest, der kan rides på bane, men helt klart foretrækker tur. En hest, der kan skridte afslappet, men elsker en tur med god fart over feltet.  Kan stå stille i længere tid, uden at blive overfrisk.  Elsker jordarbejde og “sjov og ballade”.  Useriøse henvendelser frabedes. Skriv kun hvis du er reelt interesseret og over 18 år. 
Helle Jensen Jeg vil gerne høre noget mere om ham. Jeg leder efter en pony/islænder til min datter. Og en jeg også kan tage en ridetur på. En vi kan forkæle hygge om. En stabil i sind på tur og på bane. Min datter på 11 år kan godt lide at springe lige nu er det små spring på hyggeplan. Hun får ene undervisning en gang om ugen. Den vil få døgnfold om sommeren og vinter på boks om natten. Vi er lige komme af med vores kat1 pony handelsfejl med astma. Så vi leger efter en som kan gå igennem handelsundersøgelse.
17 dage siden - Synes godt om - Svar
Helle Jensen Han skal have stopknappen
17 dage siden - Synes godt om - Svar
Helle Jensen Dit svar forsvandt. Har han en stop knap og kan man få ham ned efter en tur på stubmarken. Kan han sin grund dressur
17 dage siden - Synes godt om - Svar
Natasja Byrgesen (Kommentar slettet af bruger)
6 dage siden - Synes godt om - Svar
Natasja Byrgesen Hej Stine☺️ Er det muligt jeg kan komme og kigge på ham?
6 dage siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!