Køb/salg
heste og udstyr

Denne vare er markeret som solgt


Christina Langballe Hansen 0
3 måneder siden - 4600 Køge

Fjordhest Hoppe 140 2011

kr. 30.000
Roligheden lupin, er en skøn fjordhest på 8 år.  Hun er en velgående fjordhest, med 3 gode og flotte gangarter.  Hun har tidligere startet dressur (lc2 og har lyst til mere)- og springstævne, med fine resultater. Lidt om Luppe, som hun kaldes: * 140 cm høj  * Går med 4 sko - kan ikke gå uden.  * Tidligere fået to føl.  * 99% trafiksikker (lastbiler og traktor kan være lidt farlige)  *  De sidste to år, er hun redet i dressur og skov tur.   * Sporty type. Hun er passet med smed, kiropraktor, vaccinere mm.  Hun er forsikret hos agria.  Hun sælges kun til det helt rigtige hjem. Hun sælges ikke til rideskole, da hun er en hest som knytter så til sin ejer. Har du flere spørgsmål, så er jeg klar til at svar. Prisen kan forhandles ved rette hjem. Jeg kan desværre ikke ligge film op, så ønskes det at se hende med rytter, så send en besked.
Cassandra damm sørensen Nej hvor er hun fin hun kunne passe rigtig godt til min familie de elsker alle fire fjordhest og kan ride min søster og jeg har gået på rideskole og så videre til part (som vi har nu) min mor og far har også haft heste og vi har plads til dem der hvor vi bor vi elsker dyr og kan ALDRIG finde på at gøre dem fortræd🥺💘
4 måneder siden - Synes godt om - Svar
Jasmin Olsen Hvad gør hun når i is bil eller traktorer kommer forbi hende?
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
Christina Langballe Hansen (Sælger) Hun trækker sig lidt. Hun bliver ved en. Hverken løber eller andet. Hun er bare ikke vild med dem.
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
Jasmin Olsen Okay tak for det
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
Christina Langballe Hansen (Sælger) Selv tak 😁
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
Britta Lowii Hej, er den solgt?
2 måneder siden - Synes godt om - Svar
Christina Langballe Hansen (Sælger) Ja. Hun er solgt.
2 måneder siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!