Køb/salg
heste og udstyr
Agnes 0
6 måneder siden - 2820 Gentofte

En rutineret 20-årig søger part!

kr. 1.234
Jeg søger en hest til at ride tur på et par gange om ugen.  Jeg er  20 år, bor i Gentofte  og arbejder som freelance tolk og frivilligt på dyreværnets Kattehjem i Hillerød. Jeg har redet hele mit liv, og har selv haft hest i nogle år. Jeg har haft en  pause fra ridning, da jeg mistede min beste ven til alderdom. Har været bange for at genskabe nyt kontakt, men jeg savner at ride i min hverdag, og søger derfor en stabil part Som jeg kan dele min fritid med. Jeg har vokset op i en lille landsby fyldt med dyr og landbrug, så jeg er ikke bange for at tage fat, og hjælpe med pligterne i stalden eller ude på folden! Prisen er ligegyldig for mig, så længe hesten og jeg har et connection. Det samme gælder for afstanden da jeg har kørekort og ejer en bil.  Skriv endelig hvis mit opslag vækker interesse :-)   Kærlige Hilsner, Agnes!
Nell Hansen Hej jeg søger en til min hest her inde måske han kunne ha interesseret annoncer hedder Laban søger stabil og selvstændig ven
8 måneder siden - Synes godt om - Svar
Mette Kovdal Degn Hej Agnes. Jeg har en sød vallak I Smørum der mangler part. Du kan tjekke min annonce eller skrive til mig.
7 måneder siden - Synes godt om - Svar
Julie Mette, gider du evt. at sende en pb med info til mig også? ( kan ikke finde din annonce) ☺️
5 måneder siden - Synes godt om - Svar
Pernilla Hej Agnes. Søger du stadig part? Jeg har en dejlig vallak det står på Amager
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
Agnes (Sælger) Ja det gør jeg stadig! Skal vi mødes evt? :)
3 måneder siden - Synes godt om - Svar
M.C. Søger du endnu?
2 måneder siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!