Køb/salg
heste og udstyr
Iben Brøchner 0
2 dage siden - 2300 København

DSP Hoppe 135 2009

kr. 30.000 - 50.000
NY PRIS Usædvanlig smuk kat. 2 pony efter DSP-hingsten Notre Bac med fuldblodshingsten Primatico xx som morfar. Columbine er kåret i F2 i DSP. Colombine – til dagligt Bine – er en super dejlig pony for den rutinerede lille rytter med god forældreopbakning. Bine er startet i dressur til og med LA2 med potentiale til mere. Hun er indtil 2020 blevet redet af familiens søn indtil han blev for stor (170 cm). Ekvipagen blev trænet af Dennis Holst og Thorbjørn Olander, og deltog i sommeren '19 på Seierskildes sommercamp. I den daglige træning øvede de, de fleste PRI-øvelser. Bine er klubmester i dressur i KRK 2019. Det seneste gode år har Bine været udlånt til rytter, som hun har ført fra LD til LA niveau.  I stalden er Bine sød i al omgang og en rigtig charmetrold. Hun er hele staldens darling. Står rigtig fint under både smed, dyrlæge og klipning. Hun har de sidste seks år gået i løsdrift, men fungerer også fint i boks suppleret med masser af foldtid. Hun kan gå sammen med alle, og involveres sjældent i konflikter på folden. Hun er passet med vaccinationer, tandrasp og ormekur. Indtil Columbine blev udlånt, har hun været ved samme familie hele livet, og har været i hænder helt fra begyndelsen. Hun er en tillidsfuld og sød pige, men også en hoppe med stort H. Hun er trafiksikker og elsker en tur i skoven. Hun har aldrig været skadet eller andet.  Skriv eller ring på tlf. 29822018 ved interesse eller for diverse videoer under ridning.
Susanne Cramer Johansson Hej, jeg kunne rigtig godt tænke mig at se nogle videoer af hende og høre meget mere. Jeg er så småt på udkig efter egen pony til hende da det er den vej hun ønsker at gå. Og efter 5år på rideskole med 1,5 år med part så er interessen kun blevet større i takt med hvad de har opnået sammen. Jeg er på jagt efter en pony der godt må være fremadgående men kærlig. Den vil bruges både i dressur og i spring, dressur er vigtigst. Hvor højt springer hun?
20 dage siden - Synes godt om - Svar
Iben Brøchner (Sælger) Hej Susanne. Hvis du skriver en besked på tlf nr: 29822018 kan jeg sende en masse video og info. Prisen på Bine er også netop sat ned til 38.000kr.
16 dage siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!