Køb/salg
heste og udstyr
Mille Nielsen 0
et år siden - 8660 Skanderborg

Anden særlig race

kr. 600
Hej allesammen Jeg søger en hest/pony som jeg kan få lov at låne, jeg vil kunne ha lov til at må flytte den, og jeg vil helst ikk stå for, for mange udgifter da jeg simpelthen ikk tjener så meget! Om mig: Jeg er en pige på 15 år Jeg har fuld forældreopbakning Jeg er ca 165 Jeg har redet i ca 10 år, gået på 3-4 forskellige rideskoler Jeg kan grundridningen (skridt, trav og galop) Jeg har ikk så mange krav til hesten udover at den skal kunne at det ikk kun er mig der kommer om den, og det må hjertens gerne være en som er et total hyggehovede da jeg ikk interessere mig så meget for dressuren😊 Kontakt mig gerne på mobil: 23 91 40 30 og fortæl hvad i har😊
Catharina Fønss Bach Pedersen Har en til udlån, låner står for alle udgifter i låneperioden , hun er ikke reden de sidste par år pga manglende rytter, så hun lånes ud på prøve 3 mdr først, med forlængelse af låneperioden hvis kemien passer og låner ønsker forsat lån ( regner med udlån 1 år af gangen, dog max de næste 3 år ) hun er 10år og 170 i stg. Ved lån mere end et år, skal hun starte stævner. Hun går uden sko og går pt i løsdrift, men trives fint i boks . 
2 år siden - Synes godt om - Svar
Mille Nielsen (Sælger) Hvor meget ca løber udgifterne ud i? Hvor står hun nu?
2 år siden - Synes godt om - Svar
Catharina Fønss Bach Pedersen Hun står hjemme hos os selv i 7600, så de eneste udgifter vi har til hende er de ca 500,- hun koster i foder i mdr.  
2 år siden - Synes godt om - Svar
Daniella Andersen hvis du selv kan betale opstaldning og foder i nærheden af dig, ville jeg ikke have noget imod at betale smed og vaccinationer. men du kan evt læse min annonce og se om det er noget for dig, hvis du er interesseret i ung araber.
et år siden - Synes godt om - Svar
Emma Lyngshede Lund Udlåner du stadig hest?☺️
et år siden - Synes godt om - Svar
Julie Amalie Antonsen Jeg har en shetlænder
et år siden - Synes godt om - Svar

Rytternes markedsplads

Den første danske app til køb og salg af heste og rideudstyr - og det er gratis!